Η απάντηση Λιβάνιου για το «δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται» μετά την πτώση του Canadair

«Οι στιγμές είναι τραγικές για να αφιερώσει κανείς έστω και μια φράση για την ενσυναίσθηση που λείπει από όσους βρίσκουν το κουράγιο να ρίξουν λάσπη εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη απώλεια. Ολόκληρη η δήλωση, χωρίς τη μονταζιέρα της χυδαιότητας». αναφέρει σε ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, με αφορμή την τοποθέτησή του σήμερα στην Βουλή, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ψήφο των αποδήμων.

Την ανάρτησή του συνοδεύει με το βίντεο που περιέχει ολόκληρη τη δήλωσή του από το βήμα της Βουλής.

Νωρίτερα, συγκλονισμένος από την πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους τύπου Canadair στην Κάρυστο δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, στην Ολομέλεια.

Ο κ. Λιβάνιος χαρακτηριστικά ανέφερε πως «το τίμημα της αυτοθυσίας είναι πραγματικά πολύ μεγάλο και πολλές φορές με την ίδια τη ζωή των πιλότων» και ευχήθηκε οι πιλότοι να βρεθούν καλά στην ζωή τους. «Είμαι συγκλονισμένος από το βίντεο της πτώσης, είπε ο κ. Λιβάνιος και δήλωσε ότι, ως κάτοικος Ελευσίνας, γνώριζε πολλούς πιλότους πυροσβεστικών αεροσκαφών και τις οικογένειές τους. «Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας… Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται, οπότε επιστρέψετε μου να σας μιλήσω για το νομοσχέδιο» ανέφερε στην ομιλία του.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος, με παρεμβάσεις τους ζήτησαν από την κυβέρνηση να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για την πτώση του Canadair, ευχόμενοι ολόψυχα οι πιλότοι να βρεθούν σώοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ