Λαπαβίτσας: Μπορεί να μας οδηγήσει και μέχρι το σήμερα η Εξεταστική – ΒΙΝΤΕΟ

“Βόμβα” έριξε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησή του στην πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν την Ελλάδα στα Μνημόνια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Λαπαβίτσας. 

Ο κ. Λαπαβίτσας, απάντησε ουσιαστικά στην πρόταση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου να συμπεριληφθεί και η τρέχουσα περίοδος στην Εξεταστική Επιτροπή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο στην περίπτωση που χρειαστεί.  

“Για μένα έχει προσωπικά σημασία να μπούμε στην ουσία του μνημονίου και τι αυτό έφερε, παρά στην… περιοδολόγηση. Η περιοδολόγηση δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία είναι η πλευρά του πολιτικού, είναι εκ προιμίου ταξινόμηση της ευθύνης. Δηλαδή, θέλει να δείξει κανείς ότι στην δική μου περίοδο πήγαν όλα έγιναν καλά και μετά ήρθαν όλα τα προβλήματα. Δεν είναι ακριβώς έτσι” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αν μπούμε στην ουσία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς έγινε και αυτό, συμφωνώ, μπορεί να μας οδηγήσει και μέχρι το σήμερα. Δεν θα βάλουμε γκιλοτίνα στο θέμα αυτό. Όλα ανοιχτά, θα τα θέσουμε και θα δούμε τι φταίει, ποιος φταίει, τις ευθύνες υπάρχουν και που πρέπει να αποδοθούν”, τόνισε.

 

 

 

 Διαβάστε επίσης

Επεισοδιακή η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής για το Μνημόνιο

Λοβέρδος: Να χωριστεί σε πέντε περιόδους η εξεταστική – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.