Κουβέλης: Τα εκβιαστικά διλήμματα συμβάλλουν στην πόλωση

Κουβέλης: Τα εκβιαστικά διλήμματα συμβάλλουν στην πόλωση

Κριτική στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εκβιαστικά διλήμματα που θέτουν ενόψει εκλογών ασκεί με δήλωση του ο Φώτης Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επισημαίνει πως όσοι θέτουν αυτά τα διλήμματα συμβάλλουν στην πόλωση που διχάζει την κοινωνία και βρίσκεται μακριά από τις ανάγκες της.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουβέλη,

«Η χώρα έχει ανάγκη τη γόνιμη και ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση.

Μόνο μικροκομματικές σκοπιμότητες βρίσκονται πίσω από συνθήματα όπως «Σταθερότητα ή Περιπέτεια» που χρησιμοποιεί η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ  και «Ελλάδα ή Μέρκελ » που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον  της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Κανείς όμως δεν είναι μοναδικός εκφραστής της πολιτικής σταθερότητας ή των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων.

Όσοι κάνουν τέτοιες ταυτίσεις για το κόμμα τους ή τον εαυτό τους, θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα, συμβάλλουν στην πόλωση που διχάζει την κοινωνία και βρίσκεται μακριά από τις ανάγκες της.

Η πολιτική σταθερότητα δεν διασφαλίζεται με μια πολιτική που τραυματίζει την κοινωνική συνοχή, παράγει ανεργία 30%, υπερφορολογεί τους συνεπείς φορολογούμενους, περικόπτει τις συντάξεις και τους μισθούς.

Η πολιτική σταθερότητα απαιτεί αλλαγή πολιτικών. Απαιτεί υπεύθυνες πολιτικές, κοινωνικά δίκαιες και οικονομικά αποτελεσματικές. Πολιτικές που θα δώσουν προοδευτικές λύσεις με σταθερή την  ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Αυτές ακριβώς τις λύσεις εγγυάται η ισχυρή παρουσία της συμπαράταξης «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία» και η ενίσχυση της στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Αλλαγή με σταθερότητα και ευθύνη για τη χώρα και την κοινωνία. Δώστε μας δύναμη για να δώσουμε λύσεις».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Το παρασκήνιο με τον Άδωνι και το μνημόσυνο

Ασημακοπούλου: Δεν συναντήθηκαν Σαμαράς-Παπανδρέου

ΝΔ: Ναζί στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, δεν χωρούν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ