Κουτσούκος: Οι δόσεις θα πακεταριστούν σε αμπαλάζ έναντι νέου μνημονίου- ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Η κυβέρνηση, είπε, «κερδίζει χρόνο μέρα με τη μέρα, βδομάδα τη βδομάδα, μήνα με το μήνα και μετατίθεται ως κινητή εορτή, η ημερομηνία της τελικής συμφωνίας για να πάμε τον Ιούνιο, όπου σε ένα όμορφο αμπαλάζ, θα πακεταριστούν όλες οι υπόλοιπες δόσεις έναντι ενός καινούργιου μνημονίου».

Ο κ. Κουτσούκος σχολίασε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εκείνο που έχει ανάγκη είναι μια τόνωση, ιδεολογική και πολιτική κι αυτή την αναζητεί είτε πολιτικοποιώντας μέτρα, όπως είναι το συζητούμενο νομοσχέδιο, είτε αναζητώντας ακόμα εσωτερικούς εχθρούς», ενώ για τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης είπε «Δεν δικαιούται ο κ Βούτσης να μας καλεί να τοποθετηθούμε».

Τέλος, είπε ότι «Έχουμε πάρει πολλές φορές μέτρα» αλλά τόνισε πως «δεν μπορείτε να μας κατατάσσετε στην τάξη των Ιαβέρηδων».

«Του Αϊ Γιάννη είμαστε, με τους φτωχοδιαβόλους είμαστε, απλώς δεν είμαστε με τους εγκληματίες, τους ποινικούς, με τους εμπόρους, με τους τρομοκράτες», πρόσθεσε.

                                                                                                                  

Δείτε το βίντεο:  

 

Διαβάστε επίσης:

Βούτσης – Παρασκευόπουλος τα λένε με την Μπακογιάννη – ΦΩΤΟ

Κόντρα Μητσοτάκη – Βρούτση για τρομοκρατία και μνημόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Μπακογιάννη: Και ο Παττακός υπέγραψε δήλωση μεταμέλειας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ