Κορυφώνεται η προεκλογική «μάχη» – Τελευταία ημέρα συγκεντρώσεων και ομιλιών για τους πολιτικούς αρχηγούς

Κορυφώνεται η προεκλογική μάχη δύο ημέρες πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου 2023. Οι πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποιούν τις τελευταίες κεντρικές συγκεντρώσεις και ομιλίες τους, παρουσιάζοντας το διακύβευμα των εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόψε στις 20:00 θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Πλατεία Συντάγματος. Την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και κάλεσε τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις 25 Ιουνίου για μία αυτοδύναμη ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει στις 8 το βράδυ την προεκλογική του ομιλία στην Θεσσαλονίκη, στο Λιμάνι (προβλήτα Α΄). Χθες, ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε στο Σύνταγμα την κεντρική προεκλογική του ομιλία επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή οι εκλογές δεν θα κρίνουν απλώς τον νικητή και τον ηττημένο, θα κρίνουν ποιος και με ποιο πρόγραμμα θα κυβερνήσει τον τόπο τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στις 20:30 το βράδυ σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας. Η αποψινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ συμπίπτει με την συμπλήρωση 27 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου. Χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA επεσήμανε πως με ισχυρό ΠΑΣΟΚ την Κυριακή τελειώνουμε τον μηχανισμό του φόβου για τα χειρότερα

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 20:30 το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας. Ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας χθες στην κεντρική πλατεία της Λαμίας απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.

Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, στη Λάρισα. Στις 5:30 το απόγευμα θα περπατήσει στους δρόμους και στην αγορά της πόλης και στις 6:30μμ θα μιλήσει στους  πολίτες μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο.

Στη Νέα Σμύρνη θα μιλήσει σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου (στις 21:00) ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ