Ρόδος: Αστυνομικός τραυματίστηκε από όχημα που δεν σταμάτησε για έλεγχο

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκανε για έλεγχο και τον παρέσυρε, στη Ρόδο. Το περιστατικό συνέβη στον επαρχιακό δρόμο Ρόδου-Καλλιθέας κοντά στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Όταν ο αστυνομικός έκανε σήμα στο δίκυκλο, όπου επέβαιναν δύο άτομα, να σταματήσει, ο ένας επιβάτης -ένας Έλληνας- κατέβηκε, αλλά ο δεύτερος ανέπτυξε ταχύτητα, με τον αστυνομικό να επιχειρεί να τον σταματήσει κρατώντας τον με τα χέρια, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να τραυματιστεί.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί του έκαναν ράμματα. Αναμένεται να αποχωρήσει από το νοσοκομείο τις επόμενες ώρες.

Ο δράστης που παρέσυρε τον αστυνομικό συνελήφθη από ομάδα της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ. Πρόκειται για έναν 18χρονο αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την αυτόφωρη διαδικασία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ