Βόλος: Συνελήφθη 40χρονη για ξυλοδαρμό της 7χρονης κόρης της – Τι υποστήριξε για τις εκδορές που είχε το παιδί

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε μια 40χρονη, η οποία φέρεται να χτύπησε σε κατάστημα στον Βόλο την 7χρονη κόρη της, που έφερε εκδορές και από παλαιότερα χτυπήματα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ η γυναίκα και το παιδί της βρίσκονταν σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών. Κάποια στιγμή, η γυναίκα χτύπησε το παιδί και πελάτης που βρισκόταν στο ίδιο κατάστημα έκανε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενημερώθηκε η Αστυνομία και η 40χρονη συνελήφθη.

Η γυναίκα κρατήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ παράλληλα ο εισαγγελέας υπηρεσίας, παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση και ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παιδιού.

Η 40χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής, που θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της σωματικής βλάβης κατά ανήλικου ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, magnesianews.gr, η μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί της είναι ζωηρό και παίζει έντονα, ενώ οι εκδορές που έφερε, είπε ότι προκλήθηκαν επειδή έπεσε και χτύπησε σε παιδική χαρά και ότι δεν τις προκάλεσε η ίδια με ξυλοδαρμό.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κοριτσάκι έφερε εκδορές, αλλά δεν προκύπτει ξυλοδαρμός, ενώ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που παρήγγειλε ο εισαγγελέας, θα γίνει και παιδοψυχιατρική εξέταση της ανήλικης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ