Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Οι γιαγιάδες από την Κρήτη «ξαναχτυπούν» – Ιδρύουν… κόμμα και κατεβαίνουν στις εκλογές

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη «ξαναχτυπούν» με νέο βίντεο, επίκαιρο λόγω των εκλογών. Ιδρύουν το δικό τους… κόμμα και γίνονται viral. Το «Καλοκαίρι στον Νότο» κηρύσσει την έναρξη του φετινού καλοκαιριού και το βίντεο ήδη σαρώνει.

Επηρεασμένες από τη δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» αλλά και από τα επιτυχημένα TikTok των πολιτικών αρχηγών, οι γιαγιάδες επιδιώκουν και αυτές να κάνουν την δική τους προσπάθεια προκειμένου να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας και να διαφημίσουν το… κόμμα τους.

Στο τέλος του βίντεο φαίνεται να καταφεύγουν στην αγαπημένη τακτική τους, τα trap τραγούδια που αναδεικνύουν μια πιο dark εκδοχή τους. Στο χιουμοριστικό βίντεο, τα εσωκομματικά προβλήματα όμως δεν αργούν να εμφανιστούν και η βεντέτα μεταξύ τους αρχίζει ξανά.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου, μετά την πρόσφατη βράβευσή τους στην Βαλένθια για το καλύτερο τουριστικό βίντεο στον κόσμο, με αφορμή την 20η επετειακή σεζόν της μεγαλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στην Ελλάδα, υπογράφουν σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου, ακόμη  ένα viral βίντεο γεμάτο με όλα όσα έχουμε αγαπήσει τόσα χρόνια.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ