Κόντρα Γεωργιάδη – Θεοχαρόπουλου για τους πλειστηριασμούς

Κόντρα είχαν στον αέρα του “Πρόσωπο με Πρόσωπο”, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τους πλειστηριασμούς επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, έριξε στο τραπέζι το θέμα των πλειστηριασμών και των funds.

«Για ποιες επενδύσεις μιλάτε κ. Γεωργιάδη. Τα funds και Real Estate είναι οι μόνες επενδύσεις. Δεν έχει άλλη επένδυση», είπε αρχικά ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Όταν ορκίστηκα υπουργός Ανάπτυξης το 2019, μου έδωσαν τα τηλέφωνα των βασικών funds που είχε πουλήσει τα δάνεια ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος. Τα funds δεν τα φέραμε εμείς στην Ελλάδα. Τα funds τα φέρατε εσείς» ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης. «Αυτή η κουβέντα είναι ντεμοντέ. Είναι ντεμοντέ αυτό που λέτε» τόνισε αναφερόμενος στον κ. Θεοχαρόπουλο.

«Ντεμοντέ δεν είναι. Ντεμοντέ είναι η πολιτική σας. Λέτε ντεμοντέ το πρόβλημα βιωσιμότητας, ότι ξεσπιτώνεται ο κόσμος;».

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να απαντάει πως «λέω ντεμοντέ εσάς. Τον Θεοχαρόπουλο. Εσένα λέω ντεμοντέ. Ξέρετε γιατί; Γιατί με αυτά τα επιχειρήματα κάνατε εκλογές και φάγατε 21 μονάδες στο κεφάλι».

«Θα σας ακολουθεί το ντεμοντέ. Προχωρήστε με αυτή την αλαζονεία και θα σας καταδικάσει ο κόσμος» σχολίασε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ