Κωνσταντινόπουλος στον Realfm 97,8: Η πόρτα είναι κλειστή για όσους πήγαν σε άλλα κόμματα

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε στον Realfm 97,8 ότι “η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά είναι εδώ και θα μας οδηγήσει το επόμενο χρονικό διάστημα. Το τρίπτυχό μας είναι ανανέωση, ενότητα και αυτονομία”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε πως “Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για τις ιδέες του με πείσμα και ουσιαστικά ολοκληρώνει τη διαδικασία με επιτυχία πάντα. Θέλει να αγκαλιάσει όλη την παράταξη για να κάνουμε πράξη τον μεγάλο μας στόχο”.

“Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ήταν από τις καλύτερες κατά γενική εκτίμηση” πρόσθεσε.

“Για αυτούς που χρησιμοποίησαν την παράταξη και πήγαν σε άλλα κόμματα και πήραν θέσεις η πόρτα είναι κλειστή. Μιλάμε όμως με όλους τους ψηφοφόρους” τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

“Ο Νίκος θα δίνει μάχες στην Ευρώπη και να πει στους σοσιαλδημοκράτες ότι πρέπει να αποφασίσει ο κ. Τσίπρας αν είναι αριστερός στην Ελλάδα ή σοσιαλδημοκράτης στην Ευρώπη, ώστε να τελειώσει το σούρτα-φέρτα” υπογράμμισε.

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα για τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι “Πρέπει να του ζητήσουμε να πάρει απόφαση τι είναι. Τι είναι; Να μας πει! Αυτό πρέπει να κάνει”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ