Κωνσταντινόπουλος στον Realfm 97,8: H Φώφη Γεννηματά έστειλε μήνυμα γενναιότητας

Στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου τόνισε ότι “η Φώφη Γεννηματά έστειλε μήνυμα γενναιότητας και το κατάλαβαν σε όλον τον κόσμο. Πάλεψε γενναία σε όλα τα επίπεδα και πρώτα από όλα για τη ζωή της, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνη, γιατί η οικογένειά της ήταν άτυχη, ο πατέρας της, η μάνα της και η ίδια έφυγαν από τη ζωή σε κοντινές ηλικίες”.

“Ήταν μια εξαιρετική μητέρα, αλλά και μια εξαιρετική αρχηγός. Κράτησε στα δύσκολα και έδωσε το έναυσμα με όλα αυτά που συνέβησαν ότι αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για αυτά που αγωνιστήκαμε” πρόσθεσε.

“Είναι πολύ δύσκολα με την έννοια ότι έφυγε ένας νέος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι να πω στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στον άντρα της, είναι πολύ δύσκολα…” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν ξέρω τι λόγια μπορεί να πει κάποιος για να απαλύνει τον πόνο που δεν θα δουν την μητέρα τους ξανά” συμπλήρωσε.

“Για την οικογένειά της είναι η πιο δύσκολη στιγμή. Ο γιος της δίνει φέτος πανελλήνιες εξετάσεις. Νομίζω ότι είναι κάτι που ο καθένας το βιώνει με τον δικό του τρόπο. Εκτός από τον δημόσιο βίο, υπάρχει και ο ιδιωτικός, όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου μένεις με αυτούς που σου λείπουν” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ