Λιάνης για Γεννηματά: Λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε «όχι ακόμα»

Για τη Φώφη Γεννηματά μίλησε ο Γιώργος Λιάνης εμφανώς συγκινημένος. Όπως είπε ο θάνατός της είναι ένα σπαρακτικό γεγονός .

Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «έχουμε ένα πρόσωπο που μετά την τελευταία του εμφάνιση και τη γενναία απόφαση να μην διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αλλά να δηλώσει ότι θέλει να είναι εγγυητής της παράταξης, φέγγει σαν σμαράγδι μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Η Φώφη δεν είχε χαρεί την απόλυτη δημοτικότητα και την αγάπη του μεγάλου ελληνικού κόσμου».

«Ήταν ήρεμη, γαλήνια, έχοντας εμπειρία, δεν χτύπησε αντιπάλους άνισα, αν και δέχτηκε τέτοια χτυπήματα. Έλεγε θέλω να είμαι εγγυητής της παράταξης» τόνισε ο Γιώργος Λιάνης, ενώ αποκάλυψε κάτι που έμαθε από στενούς συνεργάτες της.

Φώφη Γεννηματά: Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατό της - Το "αντίο" του πολιτικού κόσμου

Όπως είπε, «τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμα, όχι ακόμα” και συνέχιζε την δραστηριότητα της.

Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά».

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που έκανε αναφορές και στον Γιώργο Γεννηματά και τον χαμό και εκείνου από τον καρκίνο, η Φώφη Γεννηματά «περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη.

Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάστασή της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι «άνανδρο» κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με «σύνθημα» ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ