ΚΙΝΑΛ: Αιχμές Λοβέρδου κατά Παπανδρέου

Σκληραίνει τη στάση του και την κριτική του ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έκανε γνωστή την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Σε ανάρτησή του, από την Κρήτη όπου βρίσκεται, ο κ. Λοβέρδος εκφράζει κατηγορηματικά τη διαφωνία του για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη», τονίζει ο κ. Λοβέρδος΄.

Ανδρέας Λοβέρδος: Μιλώ για ένα μεγάλο κόμμα, όχι για δεκανίκι

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, είπε ότι βλέπει με θετικό μάτι ότι υπάρχει πληθώρα υποψηφίων, μετά και την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας: «Ελπίζω ότι μέσα από αυτή τη μεγάλη συμμετοχή, θα είμαι ο νικητής. Θα παλέψω. Είναι όλοι φίλοι, την επόμενη μέρα θα είμαστε με όλους μαζί. Ο καθένας, θα σας λέει αυτά που πιστεύει για τη χώρα και τη χώρα».

Σχετικά με τη διακυβέρνηση της χώρας, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο για μια δήθεν συγκυβέρνηση αναλογικής ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και Βαρουφάκη. Αυτό το σενάριο, που εγώ το βλέπω πλέον μπροστά μου, δεν θα περάσει όσο είμαι εγώ εκεί. Αν είμαι και πρόεδρος, δεν θα γίνει και συζήτηση γι’ αυτό».

«Εγώ μιλώ για ένα μεγάλο κόμμα, το οποίο θα κυβερνά. Δεν μιλώ για ένα δεκανίκι. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, αν είμαι η επιλογή των πολιτών, θα είναι να κάνω επιτέλους την αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος. Γιατί η ΝΔ κάνει διαρκώς λάθη, η πανδημία της τα έκρυβε, τώρα έχουν σηκωθεί ψηλά οι κουρτίνες του θεάτρου, ο θίασος φαίνεται μέσα και οι αδυναμίες του είναι προφανείς.

Αν καταστώ αρχηγός, τα λάθη της ΝΔ που αφορούν κυρίως το στραγγάλισμα της οικονομίας και της κοινωνίας από τη γραφειοκρατία, θα είμαι πανταχού παρών και θα αξιώσω η άνοδός μας να συμπίπτει με την πτώση του Τσίπρα», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.