Κασσελάκης: Το καλοκαίρι εκτός Αθηνών ο γάμος με τον Τάιλερ – «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»

Με το τραγούδι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού έκανε είσοδο στο πλατό της εκπομπής «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας είπε on air ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επέλεξα το τραγούδι του Αργυρού “Αθήνα μου” γιατί ήμουν σίγουρος πως θα ρωτήσεις για το σπίτι μου στην Αθήνα. Επειδή η Αθήνα είναι η πόλη την οποία αγαπώ, στην οποία μεγάλωσα πριν φύγω για Αμερική, την αγαπάμε πολύ και εγώ και ο Τάιλερ. Είναι η νέα μας πόλη, είμαστε εδώ για πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

 «Έχετε αγοράσει σπίτι;» ρώτησε ο παρουσιαστής τον Στέφανο Κασσελάκη. «Είμαστε στο ενοίκιο, αλλά ανά πάσα στιγμή θα αγοράσουμε κάτι στο κέντρο, για να μπορώ να είμαι κοντά στη Βουλή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε για εκείνον και τον Τάιλερ ότι «θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Έχουμε αποφασίσει το πού. Εκτός Αθηνών».

«Πώς είναι η ζωή με τον Τάιλερ;» τον ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους. Είμαστε πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμιά σειρά στο Netflix, μας αρέσει η τεκίλα, η καλή τεκίλα. Επίσης, μας αρέσει πολύ η φύση. Ο φυσιολατρικός τουρισμός. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω μερικές ημέρες off και θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία».

«Μακάρι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Το σκεφτόμαστε σε βάθος πενταετίας», πρόσθεσε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Τάιλερ πίστευε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα απλά καλά»

«Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος, εννοείται τον ρώτησα. Έτσι και αλλιώς σχεδιάζαμε να παντρευτούμε. Εκείνος πίστευε ότι θα κέρδιζα, ενώ εγώ ότι θα πήγαινα απλά καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου το κατάλαβα ότι θα κερδίσω. Εκείνος ήδη δύο εβδομάδες πριν θεωρούσε ότι αν κατέβαινα θα κέρδιζα. Τότε είχαμε αποφασίσει ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν πληρώνομαι από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Εξήγησε ότι δεν έχει μισθό, δεν πληρώνεται, από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, όπως είπε χαρακτηριστικά. «Έχω μερικά μερίσματα, θα κάνω ό, τι χρειάζεται για να μεταφέρω όλες τις δραστηριότητες εντός Ελλάδος. Δεν έχω κάποιον διοικητικό ρόλο». Ανέφερε δε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα αστακοκάραβα στη Μασαχουσέτη. «Δεν είναι ανάγκη να πούμε τι έχω, είναι ένας τομέας την αλιεία που την καταλαβαίνω καλά και τη ναυτιλία και τη βιομηχανία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ρωτήθηκε αν απολύθηκε από την Goldman Sachs περιέγραψε τι έγινε. «Έφυγα από την Goldman Sachs, άρχισα ένα μεταπτυχιακό στο ΜΙΤ το οποίο άφησα μετά από 4 μήνες. Είχα πάρει Α σε όλα τα μαθήματά μου. Αλλά θεώρησα ότι ήθελα να κάνω κάτι επιχειρηματικά. Ήμουν 26 ετών. Ήθελα να άρχιζα έναν ενάρετο κύκλο επαγγελματικά που θα μου επέτρεπε να έχω ένα εισόδημα».

«Η αλήθεια του καθενός είναι η αλήθεια του. Να υπάρχει διαφάνεια στο lifestyle του καθενός. Να τα ξέρουμε όλα. Γιατί οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν από ποιον ζητούν να πάρει τη ζωή του στα χέρια του» ανέφερε αρχικά ερωτώμενος γιατί αποφάσισε να μοιραστεί όλες αυτές τις προσωπικές πληροφορίες.

Και υποστήριξε ότι «δεν περίμενα ότι θα γινόμασταν τόσο viral τόσο γρήγορα!».

Για τη μαγειρική και το Μαϊάμι

«Και μαγειρεύουμε και οι δύο και παραγγέλνουμε. Γενικά μας αρέσει το κρέας, ο σολομός και τα λαχανικά. Δεν υπάρχει κάποια σπεσιαλιτέ» είπε απαντώντας σχετικά με το αν μαγειρεύει ο ίδιος ή ο σύζυγός του.

Αποκάλυψε ότι ξενοίκιασαν το σπίτι στο Μαϊάμι καθώς μετακόμισαν στην Ελλάδα. Έχουν όμως το σπίτι στην Νέα Υόρκη.

Σε ερώτηση σχετικά με αυτό που αναρωτιούνται πολύ, ότι δηλ. τι δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος εδώ, απάντησε:

«Αυτό που με ρωτάς είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχω εκτοξευτεί δημοσκοπικά. Η αμφιβολία για τα κίνητρά μου. Δες τα στοιχεία για να καταλάβεις. Ήρθα το 2023 το τέλος Απριλίου και ανακοινώθηκα στο Επικρατείας. Στην 9η θέση. Ήταν ειλικρινά εθελοντισμός. Θα έτρεχα να εκπροσωπήσω την κεντροαριστερά. Και εγώ και η Διάνα Βουτυράκου και μας έλεγαν “γιατί είστε εναντίον της αριστείας. Άρα εθελοντικά έρχομαι. Το βλέπεις ότι δεν είχα βλέψεις. Απλά έτυχε. Το κόμμα πέρασε από αυτή την κρίση. Ο Αλέξης με τίμησε και με έβαλε στην εκλογική επιτροπή. Όντως τον αγαπάω τον Αλέξη Τσίπρα. Είμαι στην εκλογική επιτροπή ότι όταν παίρνεις 20 ενώ είχες 31 δεν θα κερδίσεις. Παρά ταύτα έτρεξα πάλι εθελοντικά. Βράδυ εκλογών. Ήμουν σε ένα πάνελ όταν ο Αλέξης έκανε τη δήλωσή του το βράδυ των εκλογών. Και επί τόπου να παραμείνει πρόεδρος και θα τον στηρίξω. Μερικές ημέρες αργότερα, ενώ είχα μια μικρή αναγνωρισιμότητα λόγω του βίντεο με τον Σαράκη, στις 29 Ιουνίου ο Αλέξης παραιτείται. Περνά ένας μήνας και κανείς δεν λέει τίποτα από τους συνυποψηφίους. Και λέω θα μπω μπροστά. Και πάλι εθελοντικά ιδιοτελώς. Και βλέπω ότι υπάρχει ένα κενό. Δεν έχω κάνει ποτέ ένα ρουσφέτι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ