Κασσελάκης: Οι κινήσεις για εκτόνωση της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε στον Καλπάκη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα συντροφικά «μαχαιρώματα» μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις προσπάθειες της Κουμουνδούρου να πέσουν οι τόνοι. Τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δεν σηκώνει το γάντι στις επιθέσεις από στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και κυρίως της «Ομπρέλας».

Ντύνεται στα χακί ο Στέφανος Κασσελάκης – Πότε θα πάει Στρατό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στα «καρφιά» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά ότι δεν έχουν ακόμη συνεδριάσει τα όργανα του κόμματος.  Παράλληλα η Κουμουνδούρου προχωρά σε επιχείρηση αποσυμπίεσης με συγκεκριμένες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Συγκεκριμένα , στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να επισκεφθεί την Κύπρο. Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την συνεδρίαση θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τους τομεάρχες και τον γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος. Με αυτή την κίνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να στείλει το μήνυμα ότι σέβεται τα όργανα του κόμματος.

Κασσελάκης: Θεσμικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση επιχειρεί να τροποποιήσει τη σύνθεση των ΔΣ της ΑΔΑΕ και του ΕΣΡ

Μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα κληθεί να πάρει απόφαση για τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο. Να σημειωθεί ότι το τακτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε οριστεί να γίνει τον Νοέμβριο.

Χείρα φιλίας σε Θεοχαρόπουλο και Καλπάκη

Άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να αντικαταστήσει τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον εκπρόσωπο Τύπου, Στέργιο Καλπάκη χωρίς να τους ενημερώσει. Και οι δύο σε δημόσιες αναρτήσεις τους ανέφεραν ότι πληροφορήθηκαν την αντικατάσταση τους από τα ΜΜΕ.

Στέφανος Κασσελάκης: Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη – Να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον

Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έτεινε χείρα φιλίας και στους δύο αφού ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης τους τηλεφώνησε και απολογήθηκε.

Επιπλέον ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε σήμερα στο γραφείο του στην Βουλή τον Στέργιο Καλπάκη. «Σου ζητώ συγγνώμη. Έχεις δίκιο. Ήταν απρέπεια», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέργιος Καλπάκης που δεν έκρυψε την πικρία του απάντησε: «Η πολιτική γίνεται δημόσια. Η καρατόμηση έγινε δημόσια. Η συγγνώμη ιδιωτικά, κατ’ ιδίαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ