Κασσελάκης από Νέα Υόρκη: «Ήθελα πολύ να είμαι μαζί σας απόψε» – Η ανάρτησή του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών – ΒΙΝΤΕΟ

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πετούσε για Νέα Υόρκη την ώρα που έβγαιναν τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε βίντεο στην πλατφόρμα X στο οποίο αναφέρει ότι «ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε» δείχνοντας την στήριξή του στους «προοδευτικούς υποψηφίους», όπως ανέφερε.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ήθελα να είμαι μαζί σας απόψε.
Σας στέλνω ένα μήνυμα από τη Νέα Υόρκη.
Για τον προοδευτικό κόσμο που ύψωσε ανάστημα.
Για τη σύγχρονη Αριστερά που ακομπλεξάριστα είπε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, «είμαστε με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκους».
Και είδατε τι έγινε».

«Η πρώτη ρωγμή στην κυριαρχία Μητσοτάκη»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για την πρώτη ρωγμή στην κυριαρχία Μητσοτάκη με ανάρτησή του στην πλατφόρμα σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Πριν από τον πρώτο γύρο είπα αυτό που δεν έχει πει κανένας αρχηγός κόμματος ποτέ: Στον δεύτερο γύρο θα στηρίξουμε κάθε προοδευτικό υποψήφιο. Την περασμένη Κυριακή το επανέλαβα με πάθος. Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η Σύγχρονη Αριστερά: Με μία φωνή, συνταχθήκαμε με την πρόοδο, με τον άνθρωπο, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και χωρίς ανταλλάγματα. Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους. Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς. Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη», γράφει στην ανάρτησή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ