Κασιδιάρης: Ο Σεραφείμ μας χαρακτήριζε ελπίδα της χώρας

Κασιδιάρης: Ο Σεραφείμ μας χαρακτήριζε ελπίδα της χώρας

 

Προκλητική επίθεση κατά ιεραρχών και ιδίως κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα που οργάνωσε  η Χρυσή Αυγή έξω από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό στη Δυτική Αθήνα.

“Όσον αφορά κάποιους ιεράρχες, έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά για να υβρίζουν και να λασπολογούν τη Χρυσή Αυγή, όσον αφορά κάποιους ιεράρχες, οι οποίοι είναι παράλληλα και τέκτονες, δεν έχω να πω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας” είπε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

“Ιδίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς που τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές, θα του υπενθυμίσω τι μας έλεγε το 2010 όταν τον είχαμε συναντήσει. Και είπε κάποια λόγια τα οποία τα λέει σήμερα ο πιο απλός Έλληνας: ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Να τα θυμηθεί καλά αυτά ο Μητροπολίτη Πειραιώς διότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα για όλα αυτά τα οποία λέει” τόνισε.

Επίσης, ο κ. Κασιδιάρης μίλησε για νέα Τουρκοκρατία ενώ απέδωσε την πρόσφατη “επικοινωνιακή επίθεση”, όπως την χαρακτήρισε, τηλεοπτικών σταθμών κατά του κόμματός του στα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που εμφανίζουν ενισχυμένη τη Χρυσή Αυγή και εκτίμησε ότι θα πάρει σημαντικά ποσοστά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

 

Κατά τα άλλα, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κεντρικά συνθήματα ήταν «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «όχι τζαμί στην Αθήνα» «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και «αλήτες προδότες πολιτικοί»,

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Ελένη Ζαρούλια καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ιωάννης Βουλδής.

Στις τοποθετήσεις τους, έκαναν λόγο για “προδοσία της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά” επιτέθηκαν ιδιαίτερα στον κ. Χρυσοχοϊδη για τη δήλωσή του ότι αισθάνεται υπερήφανος γιατί επί της δικής του υπουργίας θα κατασκευαστεί το τζαμί στην Αθήνα και υποστήριξαν ότι η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει “στην ισλαμοποίηση της χώρας και της Ευρώπης», καθώς και ότι “διαγράφει τους αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό», ενώ «συνιστά έμμεση νομιμοποίηση λαθρομεταναστών”.

Ανέφεραν επίσης ότι η ανέγερση του τεμένους αποφασίστηκε την στιγμή “που ισλαμικές χώρες προχωρούν σε συστηματικές διώξεις χριστιανικών πληθυσμών» και ζήτησαν από την κυβέρνηση την διεξαγωγή δημοψηφίσματος «για να αποφασίσει ο λαός”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Η Χρυσή Αυγή «καίει» την Εκκλησία

BINTEO-Τι απαντούν οι Μητροπολίτες στον Μιχαλολιάκο

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος: Οι δικοί μας αρχιερείς…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ