Κασιδιάρης για αρχηγός

Κασιδιάρης για αρχηγός

Του Θάνου Σωτήρη

Διασπαστικές τάσεις, που είναι δυνατό να οδηγήσουν στη δημιουργία Χρυσής Αυγής… εσωτερικού και εξωτερικού, εκδηλώνονται από τη σύγκρουση του κρατούμενου αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου με τον υπό όρους ελεύθερο «αρχηγεύοντα» Ηλία Κασιδιάρη. Μια κόντρα που κορυφώθηκε μετά το μακελειό στο Νέο Ηράκλειο.

Αυτά, εν πολλοίς, καταγράφονται σε απόρρητες εκθέσεις των υπηρεσιών ασφαλείας που διαβιβάστηκαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, και αποτελούν -σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές- το αποτέλεσμα της συλλογής πληροφοριών από στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Ελληνικής Αστυνομίας, που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και των ποινικών διώξεων εναντίον των κορυφαίων στελεχών της, ως ηγετών εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτονόμηση των ακραίων

Το σημείο το οποίο ενδιαφέρει ιδιαίτερα, τόσο τις αρμόδιες υπηρεσίας ασφαλείας όσο και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, είναι ο φόβος που διατυπώνεται για πιθανότητα αυτονόμησης ενός συγκεκριμένου ιδιαίτερα ακραίου πυρήνα ενεργών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Ο πυρήνας αυτός μετά την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο φέρεται να διατυπώνει προτάσεις για «ισοβαρή χτυπήματα αντεκδίκησης σε βάρος αντιεξουσιαστών». Και κάτι τέτοιο, βέβαια, θέλουν να το προλάβουν πριν καν ξεκινήσει ως σκέψη!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ