Καρέ καρέ η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άργος – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Διήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποιεί το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε Άργος, Ναύπλιο και Επίδαυρο.

Στο γεμάτο κόσμο, παραγωγικούς φορείς, πολιτευτές, κομματικά στελέχη και μέλη του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και Αρκαδίας, συναντήθηκε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Άργος.

Του εξέθεσαν τα προβλήματα των εργατών, της ανεργίας, των παραγωγικών τάξεων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως έχει ξεκάθαρη εικόνα για την Καλιφόρνια της Πελοποννήσου από την ενημέρωση που του έκανε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, τον οποίο και χαρακτήρισε «σταθερή αξία».

Μίλησε για τον τουρισμό και την αναπτυξιακή πορεία που μπορεί να έχει ο Νομός Αργολίδας και ποιές παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ανάπτυξης.

Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου, προσκύνησε τα ιερά λείψανα και παρακολούθησε τον Αρχιερατικό Εσπερινό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελάσσωνος Χαρίτων.

Εκεί, τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ή με τον Τσίπρα ή με τη χώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Παπανδρέου στη μήνυση για το “Λεφτά υπάρχουν” – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα “on air” Βέττα – Γεωργιάδη με σκληρούς χαρακτηρισμούς – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ