Καρατζαφέρης: Ο Αβραμόπουλος θα μπορούσε να μαζέψει πιο εύκολα τους 180

Καρατζαφέρης: Ο Αβραμόπουλος θα μπορούσε να μαζέψει πιο εύκολα τους 180

 

«Κερδισμένος είναι ο Αβραμόπουλος. Έμεινε ανέπαφος, πηγαίνει Επίτροπος και έχει παντού μόνο φίλους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επεσήμανε: «Θα έλεγα ότι σ’ αυτήν την προσπάθεια των 180, ο Αβραμόπουλος θα ήταν πιο κοντά στο να τους μαζέψει. Λέω αν ο Αβραμόπουλος προτείνει…».

Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο Βήμα fm σημείωσε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος «μπορεί να μιλήσει με τον Βύρωνα Πολύδωρα ή Πάνο Καμμένο, με τον οποίο μίλησε προχθές».

«Έχει έναν άλλο τρόπο περάσματος και αν θέλει ο Σαμαράς να μη διαλυθεί η Βουλή, ε… Υπάρχουν τρόποι. Λέω ότι ο Αβραμόπουλος έχει καλύτερο πέρασμα και περί αυτού πρόκειται. Αν το συμμερίζεται αυτό ο Σαμαράς, πατριώτης ων… Πιστεύω ότι έχει καλύτερο πέρασμα ο Αβραμόπουλος και όσοι το αντιλαμβάνονται, το αντιλαμβάνονται», υπογράμμισε.

Παράλληλα δεν έκρυψε τη συχνή επικοινωνία που έχει με τον Δημήτρη Αβραμόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω κι εγώ ένα καλό διάλογο όλα αυτά τα χρόνια και συναντιόμαστε, δεν είναι κρυφό».

« Τα χωριά μας είναι δίπλα και αν μου λείπει λίγη ζάχαρη, πάω και του παίρνω. Τον βλέπω ως καλό γείτονα και είμαστε και οι δύο στη δεξιά της λογικής. Θα σας εκμυστηρευθώ ότι για καλό ταξίδι του είπα να μη βιαστεί να ανοίξει τις βαλίτσες του εκεί που θα πάει…», τόνισε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ