Καραγκούνης: Καθημερινά ευτράπελα της κυβέρνησης

«Έχουν χάσει τον έλεγχο ή υποτιμούν τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού;», διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

«Αφού παραδέχτηκαν ότι ήταν άπειροι και ότι η “περήφανη διαπραγμάτευση” ήταν τελικά φιάσκο, τώρα καλούν τον Έλληνα φορολογούμενο να πληρώσει και τα λάθη τους και το κομματικό κράτος που στήνουν σήμερα», αναφέρει σε σχετική δήλωση και προσθέτει:

«Αδιαφορούν για την αγορά, αδιαφορούν για τον ιδιωτικό τομέα, στήνουν κάθε τόσο κόκκινες γραμμές, που στη συνέχεια τις παραβιάζουν και ετοιμάζουν φοροεπιδρομή με αυξήσεις ΦΠΑ και έκτακτες εισφορές, αφού προηγουμένως έφεραν τη χώρα σε ύφεση.  Πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να τα πάνε;».

«Η δήλωση, βέβαια, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι δεν έθεσαν ποτέ ζήτημα για το Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, εντάσσεται στα καθημερινά ευτράπελα της κυβέρνησης», υπογραμμίζει ο κ. Καραγκούνης και καταλήγει:

«Θυμηθείτε τι έλεγε χθες ο κ. Λαφαζάνης και άλλα στελέχη. Έχουν χάσει τον έλεγχο ή υποτιμούν τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού;».

 

Διαβάστε επίσης:

Επεισοδιακή η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής για το Μνημόνιο

Φίλης: Αν η συμφωνία δεν μπορεί να κλείσει… δεν θα κλείσει

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.