Kαπερνάρος:Προς Μέρκελ,Σόιμπλε και λοιπούς…

Kαπερνάρος:Προς Μέρκελ,Σόιμπλε και λοιπούς…

 

“Στην κορυφή και πάλι οι πιλότοι μας” τονίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, με αφορμή την “πρωτιά” της 331ης Μοίρας της 114ης Πτέρυγας Μάχης Π.Μ. στο Tactical Leadership Programme.

 

“Προς Μέρκελ, Σόιμπλε και λοιπούς: Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα και οι πραγματικοί  Έλληνες, ρε ανθέλληνες”, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Καπερνάρος.

“Η 331η Μοίρα της 114ης Πτέρυγας Μάχης Π.Μ. (Τανάγρα), με τέσσερα MIRAGE 2000-5 θριάμβευσε στην Αεροπορική Βάση «Αλμπαθέτε» στην Ισπανία, για το 2013, στο Tactical Leadership Programme (TLP)

Η συγκεκριμένη μοίρα, για άλλη μια φορά ήλθε πρώτη (θεωρείται ούτως ή άλλως η κορυφαία Μοίρα σ’ ολόκληρο το ΝΑΤΟ) στις αναχαιτίσεις

Η σημασία της «πρωτιάς» τους, έχει ιδιαίτερη αξία, διότι μετά από τους Έλληνες πιλότους ήρθαν: οι ΗΠΑ με 10 μαχητικά αεροσκάφη F16, η Ολλανδία και το Βέλγιο.

Στον σμηναγό Θεοχάρη Κατσαρό στον υποσμηναγό Ιωάννη Σιάνο και τον επισμηναγό Μαρίνο Μπογατίνη, οφείλουμε ευγνωμοσύνη για την υπερηφάνεια που γέμισαν την ψυχή μας”, επισημαίνει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ