Καμμένος: Αν η Γεννηματά διώξει τον Βενιζέλο το συζητάμε… – ΒΙΝΤΕΟ

“Ξεκινάνε οι διαδικασίες πλέον σχηματισμού κυβέρνησης. Εντός της ημέρας απ’ ότι φαίνεται θα ορκιστεί ο Πρωθυπουργός ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αύριο ή Τετάρτη πρωί θα ανακοινωθεί και η κυβέρνηση” δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε ότι θα είναι μια κυβέρνηση προοδευτική και θα συνεχίσει το έργο που ξεκινήσε τους προηγούμενους έξι μήνες.

“Ελπίζω οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του ελληνικού λαού για εθνική ομοψυχία” ανέφερε και πρόσθεσε ότι “είναι η ώρα να πάρουν και τις μεγάλες τους αποφάσεις. Να διαχωρίσουν ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα κόμματα το χθες. Δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται η κα Γεννηματά για τον κ. Βενιζέλο. Δεν έχει κανένα λόγο να έχει στους κόλπους πολιτικούς που έχουν εμπλακεί είτε στις λίστες Λαγκάρντ είτε στις λίστες των υποβρυχίων είτε σε άλλα σκάνδαλα”.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο Μάρτιν Σούλτς λέγοντας πως “για ακόμη μια φορά κάνει παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας” ενώ έκανε λόγο για δόλο από την πλευρά των ετειρειών δημοσκοπήσεων. 

Τέλος σε ερώτηση για μελλοντική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε: Ελπίζω η κα Γεννηματά τον κ. Βενιζέλο να τον βάλει στην άκρη, να τον διώξει από το ΠΑΣΟΚ κι απο κει και πέρα θα το συζητήσουμε.

 

Δείτε το βίντεο

 

 Διαβάστε επίσης

Ο διάλογος Τσίπρα – Καμμένου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ