Η Χρυσοβελώνη δεν αποκλείει την προσφυγή στις κάλπες

«Εάν οι δανειστές δεν κατανοήσουν ότι θα πρέπει να είναι πιο διαλλακτικοί στις απαιτήσεις τους και συνεχίσουν να κρατούν σκληρή γραμμή, η διέξοδος μπορεί να είναι η προσφυγή στις κάλπες» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη – παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στη Realnews, επισήμανε ότι δεν είχε αποδέκτη στο εσωτερικό της χώρας, τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά τους δανειστές.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το parapolitika, gr, αναφερόμενη στην ένταση που υπάρχει με τους κατοίκους στην Κω, με αφορμή τη δημιουργία hot spot είπε πως δεν βρίσκει λογική την αντίδραση του δημάρχου και αυτών των κατοίκων οι οποίοι μέχρι πριν λίγο καιρό ήθελαν να μην στοιβάζονται οι πρόσφυγες στην προβλήτα του λιμανιού ή να μην καταλαμβάνουν πεζοδρόμια και πάρκα του νησιού χωρίς να υπάρχουν συνθήκες υγιεινής

«Η χώρα μας αντιμετωπίζει μια συγκεκριμένη πραγματικότητα. Της έχουν μπει πολύ στενά χρονικά όρια για τη δημιουργία hot spot και σε αυτά θα πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα» κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Δεν συμφωνώ με την δήλωση του Καμμένου για εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Όλες οι αντιδράσεις από τη συνέντευξη του Καμμένου στη Realnews – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ