Η Πιπιλή για τον Χαϊκάλη : Ανόητος και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά – ΒΙΝΤΕΟ

«Ανόητο και ηλίθιο χωρίς εισαγωγικά» που «τοκογλυφεί και αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου» χαρακτήρισε τον Παύλο Χαϊκάλη στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, προειδοποιώντας ότι θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα με το νόμο. 

«Η πιο σοβαρή χροιά της υπόθεσης είναι ότι βγαίνει ένας βουλευτής και λέει σε όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα “τού έδωσα (του Αποστολόπουλου) 5.000 ευρώ για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό”. Στην ουσία τοκογλυφεί, και “παίζει” (στο ΧΑ), και κάνει παράπονα, θα το επιτρέψω;» διερωτήθηκε η κ. Πιπιλή, μιλώντας στον Σκάι.

«Ο ανόητος όχι μόνο αμαύρωσε την πολιτική ζωή του τόπου, είναι και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά που λέει ότι “έκανα τοκογλυφία” παρέβη το νόμο και θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Ελέγχεται ακόμη από το ΣΔΟΕ για τα 5.000 ευρώ που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες…» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Και ο Αποστολόπουλος και ο Χαϊκάλης είναι στο υπερπέραν».

Πρόσθεσε δε ότι «συντάσσεται ο κ. Τσίπρας με την ιστορία Καμμένου – Χαικάλη για να βοηθήσει τον συνεταίρο του να βγει στη Βουλή να σώσουν μαζί τη χώρα» και είπε σκωπτικά: «Έφερα (στο στούντιο του Σκάι) ειδικό ρολόι και στυλό. Εχουμε τον ήχο στο ρόλοι, η κάμερα στο στυλό, θα παω στο Λαζόπουλο να κάνει τη μίξη».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας ο Χαϊκάλης

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.