Γκλέτσος: Ο Κουβέλης πρέπει να είναι σε κάθε κυβέρνηση από εδώ και πέρα- ΒΙΝΤΕΟ

“Από την πρώτη στιγμή είπα αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν πράξικόπημα οφείλουμε, πριν συμβεί αυτό που έγινε με τους δύο δικούς μας στρατιωτικούς, να τους παραδώσουμε” δήλωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Ο Καμμένος κατά τη δική μου ταπεινή εκτίμηση είναι ο καλύτερος υπουργός που πέρασε ποτέ από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αυτό είναι και άποψη του Πρωθυπουργού, που τον κρατάει. Επειδή έχω καλές σχέσεις με το στράτευμα για δικούς μου λόγους, και στην επίσκεψη το Πάσχα, τον αγαπάνε, τι να πω ψέματα; Είδα έναν άνθρωπο που τον αγαπάνε”.

Η συνέντευξη Κουβέλη ήταν συγκινητική, η αρτιότητα του πνεύματος και των λόγων του ανδρός. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είναι στη Βουλή, και φοβάμαι ότι πρέπει να είναι σε κάθε κυβέρνηση από εδώ και πέρα. Ένας Κουβέλης χρειάζεται παντού” είπε ο κ. Γκλέτσος.

“Δεν θέλω να κρίνω την ελληνική δικαιοσύνη και κυρίως στον ανώτατο βαθμό, όμως εδώ δημιουργείται ένα περίεργο δεδομένο. Όποιος θέλει σε ένα δημοκρατικά εκλεγμένο, γιατί ο Ερντογάν είναι δημοκρατικά εκλεγμένος, κάνει πραξικόπημα και φεύγει. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Από την πρώτη στιγμή είπα αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν πράξικόπημα οφείλουμε, πριν συμβεί αυτό που έγινε με τους δύο δικούς μας στρατιωτικούς, να τους παραδώσουμε” τόνισε.

Ερωτηθείς για την αναδοχή από τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ότι “Ήμουν, μέχρι να αναλάβω ως δήμαρχος, υπέρ της υιοθεσίας. Με όσα έχω δει έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι γίνεται της μόδας η παιδεραστία. Είμαι γενικότερα πλέον κατά της υιοθεσίας και στα ετερόφυλα και στα ομόφυλα, γιατί αν είχαμε τις δομές σαν κράτος που σε καθημερινή βάση να γίνει έλεγχος σε τι χέρια είναι ένα παιδάκι, αν είχαμε τέτοιες δομές θα συμφωνούσα με τις υιοθεσίες και από τα ομόφυλα και από τα ετερόφυλα, επειδή όμως δεν τις έχουμε διαφωνώ κάθετα με την υιοθεσία”.

Αναφορικά με τα επεισόδια στη Λέσβο είπε ότι “Το μεταναστευτικό είναι μιά δύσκολη εξίσωση, που ο κύριος λύτης πρέπει να είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η λέξη κλειδί είναι η προβοκάτσια. Δεν ξέρουμε από που πηγάζει μπορεί και από τοπικές αντιπαλότητες”.

“Η Στυλίδα έχει καλό ψάρι και ξέρουμε και το ψήνουμε από όλες τις πάντες” ανέφερε χιουμοριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ