Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Μπήκαμε σε μια «οιονεί» προεκλογική περίοδο

Ο Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε «όταν είμαστε 5 με 6 μήνες πριν από την λήξη της κυβερνητικής θητείας, μοιραία δεν μπορεί να αποφευχθεί μια συζήτηση για τις εκλογές. Απαντώντας έμμεσα και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχω την εντύπωση ότι αυτή τη συζήτηση μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν την άνοιξε. Ο κ. Τσίπρας εδώ και 2,5 χρόνια ζητεί εκλογές, έχει προβλέψει τον χρόνο των εκλογών, έχει προτρέψει στην κυβέρνηση να πάει προς τις κάλπες. Η εκτίμηση μου είναι ότι μπήκαμε σε μια «οιονεί» προεκλογική περίοδο, βλέπω ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης διογκώνουν ό,τι μπορούν – κυρίως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -. Τώρα αν οι εκλογές γίνουν τον Ιούνιο ή τον Μάιο, το ξέρει μόνο ο Πρωθυπουργός».

Κωνσταντινόπουλος στον Realfm 97,8 για εκλογές: Δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή κατά την άποψή μου

«Αυτό που είναι άσχημο είναι ότι δημιουργείται ένα τοξικό κλίμα, γιατί είναι άλλο η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στα υπαρκτά προβλήματα και άλλο μια υπερβολή» σχολίασε.

«Στο πεδίο της ακρίβειας θα δοθεί η μεγάλη προεκλογική μάχη από εδώ και μπρος έως το τέλος. Εκεί θα κριθεί και η κυβέρνηση για τις αποφάσεις που έχει πάρει» τόνισε.

Βορίδης στον Realfm 97,8: Δεν βλέπω σενάριο για εκλογές τον Ιανουάριο – Τι είπε για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ