Κωνσταντινόπουλος στον Realfm 97,8 για εκλογές: Δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή κατά την άποψή μου

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι «έχω την αντίληψη και την λέω δημόσια ότι δεν θα υπάρχουν περιθώρια από κανέναν να πάνε σε δεύτερη Κυριακή. Δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή κατά την άποψή μου».

Βορίδης στον Realfm 97,8: Δεν βλέπω σενάριο για εκλογές τον Ιανουάριο – Τι είπε για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

«Θεωρώ πως αν το πρώτο κόμμα δεν έχει ξεπεράσει το 31% στην πρώτη Κυριακή, πολύ δύσκολα στη δεύτερη, στην τρίτη, στην πέμπτη, στην έκτη θα πάρει την ευθύνη κάποιος να οδηγεί την χώρα σε εκλογές 100 φορές για να μπορέσει να γίνει ο ίδιος Πρωθυπουργός. Άρα εμείς, η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ, η οποία λέει εκλογές με σεβασμό από την πρώτη Κυριακή με πρόγραμμα και χωρίς Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη είναι μια πρόταση που είναι στο τραπέζι και οι πολίτες θα την γνωρίζουν ώστε να μας δώσουν δύναμη για να μπορέσουμε να την κάνουμε πράξη» πρόσθεσε.

«Έχετε πει ότι ο λαός θα αποφασίσει πρώτη τη ΝΔ, εγώ δεν έχω τέτοια απόφαση δει. Μπορεί να αποφασίσει πρώτο το ΠΑΣΟΚ» σχολίασε. «Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ. Εγώ λέω ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να κερδίσει και για αυτό καλούμε τους προοδευτικούς ψηφοφόρους να σταματήσουν το άγονο δίπολο και να υποστηρίξουν το ΠΑΣΟΚ» συμπλήρωσε.

Τα 3 σενάρια για τις εκλογές – Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για τις κάλπες

«Ο κ. Φαναράς μας έβγαζε στο 14,2% και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα πιο ψηλά» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ