Γιαννούλης στον Realfm 97,8: Περνάμε τις ωδίνες ενός τοκετού που ελπίζουμε ότι θα κυοφορήσει κάτι καλύτερο

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αποχωρήσεις από το κόμμα μίλησε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Γιαννούλης στον Realfm 97,8 και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «οι αποχωρήσεις από τις Νομαρχιακές Επιτροπές είναι τα απότοκα, τα απόνερα του κλίματος που δημιουργήθηκε από τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής».

Ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε ότι «η πορεία προς τα εμπρός που σηματοδοτεί η πολιτική πρακτική του Στέφανου Κασσελάκη περιλαμβάνει κι ένα αποδοτικό, οργανωτικό και σύγχρονο κόμμα με τα ανάλογα στελέχη. Περνάμε τις ωδίνες ενός τοκετού που ελπίζουμε ότι θα κυοφορήσει και θα φέρει στον κόσμο κάτι καλύτερο και σε επίπεδο κομματικού λόγου και συμπεριφοράς και σε επίπεδο πολιτικής προσέγγισης των πραγμάτων».

Σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ότι «δεν είμαι  αντίθετος ότι κάθε ευρώ που μπαίνει στην τσέπη των εργαζομένων συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι μόνιμη λύση γιατί την ώρα που αυξάνεται το εισόδημα με αυτές τις εμβαλωματικές πρακτικές χάνεται ο στόχος για μόνιμα μέτρα ώστε το κόστος ζωής να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα».

Για το εάν η συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη αποτυπώνει και την ανησυχία του πρώην προέδρου για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιαννούλης απάντησε ότι «ανησυχία υπάρχει σε όλους μας, πόσω μάλλον στον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας έχει νιώσει στο πετσί του όλα αυτά που έχουν συζητηθεί στη δημόσια σφαίρα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες δεν έχει μόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Την είχε πολύ πιο έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα και ο Αλέξης Τσίπρας. Την έχουν και οι βουλευτές». Ο κ. Γιαννούλης εκτίμησε ότι σε επίπεδο ΚΟ δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις  μέχρι τις ευρωεκλογές ή το συνέδριο. Χρειάζεται μια καθαρή συζήτηση».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ