Γεροβασίλη στον Realfm 97,8: Οι προσωπικές στρατηγικές σε αυτή τη φάση είναι απωθητικές

«Εμείς είμαστε ένα κόμμα που πέρασε από μια δύσκολη περίοδο. Αντέξαμε αλλά δεν είμαστε ευτυχισμένοι από το αποτέλεσμα. Σε αυτές τις εκλογές δεν υπήρξε νικητής. Οι προσδοκίες μας ήταν υψηλότερες» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Πήραμε πολλά μηνύματα. Το μεγάλο ζήτημα είναι η μεγάλη αποχή. Μας στέλνει ένα πρώτο μεγάλο μήνυμα που στέλνει η κοινωνία» πρόσθεσε.

«Το αποτέλεσμα στις εκλογές δεν ήταν προωθητικό όσο χρειαζόταν προκειμένου να εμφανιστούμε ως η επόμενη κυβερνητική λύση στη χώρα» τόνισε.

«Στόχος μας ήταν να αυξήσουμε τα ποσοστά και να μειώσουμε την ψαλίδα από τη ΝΔ. Η ΝΔ υπέστη βαριά ήττα, όμως αυτό δεν έδωσε τον “αέρα” στον δεύτερο κόμμα ότι είναι η αμέσως επόμενη εναλλακτική. Έχουμε χρόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές να χαράξουμε πολιτικές και να πείσουμε περαιτέρω» επεσήμανε η κ. Γεροβασίλη. «Εμείς έχουμε έναν νέο πρόεδρο, ο οποίος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, ενδεχομένως διαφορετικά από τα συνήθη την ελληνική πολιτική σκηνή έως σήμερα. Με πιο αντισυμβατική στάση και είναι ένας νέος άνθρωπος. Αυτό δεν είναι κακό, είναι ένας άλλος τρόπος. Μένει να δούμε» σχολίασε.

«Οι προσωπικές στρατηγικές σε αυτή τη φάση είναι απωθητικές και πρέπει να προτάξουμε τις πολιτικές με τη μεγάλη εικόνα και να δώσουμε λύση» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα αποφασίζει τι θα κάνει και αν θα κάνει» απάντησε σε ερώτηση αν θα επιστρέψει στην πολιτική σκηνή.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ