Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Μας προσέγγισε ευρωπαϊκή χώρα για να κάνει το «καλάθι του νοικοκυριού»

«Το καλάθι του νοικοκυριού έχει μια πρωτοτυπία και πρέπει να σας αποκαλύψω, δεν το έχω πει, ότι ήδη είχαμε μια προσέγγιση από μια ευρωπαϊκή χώρα και κάναμε και zoom γιατί θέλουν να δουν πώς φτιάξαμε το καλάθι για να το κάνουν και στη δική τους χώρα. Η πρωτοτυπία του είναι ότι βάζει τις αλυσίδες να ανταγωνίζονται επί του συγκεκριμένου και  με αυτόν τον τρόπο και με τη δημοσιότητα που δίνω – με κατηγορούν για σόου στα κανάλια, δεν έχουν καταλάβει οι άνθρωποι ότι η δημοσιότητα αυτή είναι υπέρ του καταναλωτή- αναγκάζονται οι αλυσίδες να προσφέρουν καλύτερες τιμές για να μην χάσουν την πελατεία»δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Το ότι έχουμε σε 101 προϊόντα μείωση και σε 541 σταθερές τιμές, ενώ πηγαίναμε σε αυξήσεις, το θεωρώ μια μικρή επιτυχία. Εγώ θα είμαι κάθε Τετάρτη στην αλυσίδα που παρουσίασε το καλάθι με τις καλύτερες τιμές. Σήμερα ήταν η εταιρεία Μασούτης. Δουλεύουμε για τον κόσμο. Αν αυτό θα φέρει αυξήσεις έξω από το καλάθι, θα σας πω τι παρατηρούμε από τους ελέγχους αυτές τις 10 ημέρες. Το καλάθι όχι μόνο δεν έχει οδηγήσει να αυξηθούν οι τιμές, αλλά θα σας καταπλήξω, έχει οδηγήσει να συγκρατηθούν οι τιμές έξω από το καλάθι και σε ορισμένες περιπτώσεις να μειωθούν κιόλας» τόνισε.

«Έχω κάνει ειδική έρευνα αυτή την εβδομάδα για τα μίνι μάρκετ, δεν έχουν μείωση στον τζίρο. Άρα η ανησυχία δεν είναι δικαιολογημένη» σχολίασε.

Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να κυλιστεί στον βούρκο της λογικής της κλειδαρότρυπας

«Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να κυλιστεί στον βούρκο της λογικής της κλειδαρότρυπας. Ο κ. Βαξεβάνης για όσα έχει γράψει πρέπει να πάει στην ελληνική δικαιοσύνη και να παραδώσει τα στοιχεία που έχει. Αν το κάνει και νόμιμος θα είναι και μπράβο θα του πούμε. Άλλο να πας τα στοιχεία στην δικαιοσύνη και να ελεγχθεί αυτό που λες και άλλο το να αρχίσεις να λες θα δημοσιεύσω του Μητσοτάκη, του Γεωργιάδη κλπ. Αυτό δεν είναι το ίδιο» περιέγραψε.

«Έχει ξεκινήσει ο κ. Βαξεβάνης μια ιστορία απολύτως φανταστική, με φωτογράφησε – το έκανε έξυπνα – ότι δήθεν πήγαινα στην Λάρισα και με πήρε ο Δημητριάδης και μου είπε γύρνα πίσω και κάτι τέτοια. Αυτό όταν το πρωτοείπε δεν έδωσα σημασία, γιατί δεν δίνω σημασία στη διαβολή και τη συκοφαντία. Και με το “Μακελειό” που έβαλε το όνομά μου, είπα να μην ασχοληθώ. Χθες ένας λογαριασμός με το όνομα Γκουρτζίδης το ανέβασε με το όνομά μου. Ο κ. Δημητρακόπουλος πήγε να κάνει μήνυση ήδη για το θέμα αυτό» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη διαβολή και την συκοφαντία, με αυτόν τον τρόπο με έβγαλαν στα μανταλάκια πριν από 5 χρόνια με την Novartis και τώρα αρχίζουν τις φανταστικές ιστορίες, για φανταστικούς διαλόγους. Αυτά θα πηγαίνουν στη δικαιοσύνη, θα απαντώ θεσμικά» επεσήμανε.

«Παράνομο στην Ελλάδα δεν είναι μόνο να κάνεις υποκλοπή, είναι να κατέχεις προϊόντα υποκλοπής και να υπονοείς ότι θα τα δημοσιεύσεις. Αυτό είναι καθαρός εκβιασμός. Άρα εκεί θα αμυνθώ νομικά, εάν και εφόσον συμβεί» σημείωσε.

«Από πού και έως πού ο κ. Ραγκούσης λέει με τόση βεβαιότητα ότι το predator το έχει ο Μητσοτάκης; Υπάρχει μόνο στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει σε άλλες χώρες; Από πού  και έως πού τεκμαίρεται ότι επειδή παρακολουθούσαν το τηλέφωνο, το έκανε ο Μητσοτάκης; Επειδή αυτό θέλει ο κ. Βαξεβάνης; Να σας το πω και αντίστροφα, όταν ο κ. Σπίρτζης κατήγγειλε ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του δεν είπε ότι το έκαναν για να παρακολουθούν δια αυτού τον Τσίπρα; Τώρα που έβγαλαν ότι παρακολουθούν εμένα, τον Χατζηδάκη, γιατί να μην πούμε κατ’αναλογίαν ότι ήθελαν να παρακολουθούν τον Μητσοτάκη μέσα από τα τηλέφωνα των υπουργών; Το ίδιο επιχείρημα του Σπίρτζη!» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν μπαίνω σε παλάτι στο Ριάντ αφήνω τα τηλέφωνά μου απ’εξω; Όταν μπαίνω στην αμερικανική πρεσβεία, αφήνω τα κινητά μου απ’έξω; Σε μια σύσκεψη στον ΟΗΕ, αφήνω τα κινητά μου απ’έξω; Όλοι! Για ποιον λόγο ξέρετε; Γιατί δυστυχώς στον σύγχρονο κόσμο, τα smartphones, μπορούν να παρακολουθηθούν από κακόβουλο λογισμικό. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σταματήσει μια κυβέρνηση» πρόσθεσε.

«Όποιος δημοσιεύσει την οποιαδήποτε ιδιωτική μου συνομιλία, που έχει υποκλαπεί παρανόμως θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ