Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας καμαρώνει στο μαγικό του καθρέφτη

Επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον ότι «καμαρώνει στο μαγικό του καθρέφτη».

«Έχω νέα για τον κύριο Τσίπρα, τον πήραν όλοι χαμπάρι. Κομμένο το δούλεμα. Με στημένα shows χθες και σήμερα, δεν κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα. Στις offshore πιάστηκαν στα πράσα. Στη διαπραγμάτευση τα έκαναν μαντάρα. Τα έδωσαν όλα στην τρόικα. Σήμερα στην Βουλή ακονίζουν περισσότερο τον κόφτη» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

«Οι φόροι εξοντώνουν τα νοικοκυριά πνίγουν τις επιχειρήσεις. Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ. Από τα 2 δις που παίρνουν με το ασφαλιστικό το 1 δις κόβεται από τις χαμηλές συντάξεις, και το υπόλοιπο είναι οριζόντιες μειώσεις για όλους. Τα Δημόσια Νοσοκομεία διαλύονται. Στο προσφυγικό «ματώνουν», η ανθρώπινη αξιοπρέπεια των προσφύγων και η ασφάλεια των τοπικών κοινωνιών. Οι επενδύσεις υπονομεύονται από τους ίδιους τους Υπουργούς» προσθέτει η κ. Γεννηματά και καταλήγει:

«Η αυτόματη ανάπτυξη είναι η νέα αυτ-Απάτη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο κος Τσίπρας καμαρώνει στο μαγικό του καθρέφτη.»

Διαβάστε επίσης:

Τα σημάδια της διαπραγμάτευσης στον εξαντλημένο Τσακαλώτο – ΦΩΤΟ

Για υπεκφυγή και συγκάλυψη κατηγορεί τη ΝΔ ο Φάμελλος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ