Γεννηματά: Μας χωρίζουν διαφορές στρατηγικού χαρακτήρα με τον Λαφαζάνη – ΒΙΝΤΕΟ

«Μας χωρίζουν διαφορές στρατηγικού χαρακτήρα για το παρόν και το μέλλον της χώρας» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά την συνάντηση της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

Η κ. Γεννηματά επισήμανε πως: «Εμείς πιστεύουμε ότι αδιαπραγμάτευτα η χώρα θα πρέπει να υπερασπιστεί το ιστορικό της κεκτημένο, την παραμονή στην Ευρώπη και την ισότιμη συμμετοχή στην Ευρώπη» και συμπλήρωσε: «Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συμπλεύσουμε και να συμπορευτούμε».

«Υπήρξαν και πράγματα τα οποία συμφωνήσαμε, όπως στο ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου. Συμφωνήσαμε, επίσης, ότι θα πρέπει να τηρηθούν οι συνταγματικές προβλέψεις, χωρίς όμως πρόσθετες καθυστερήσεις» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» συμπλήρωσε.

Τέλος, η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι η χώρα οδεύει σε εκλογές, λέγοντας: «Η χώρα οδηγείται σε εκλογές μετά την παραίτηση της κυβέρνησης και την σταθερή άρνηση του κ. Τσίπρα για σχηματισμό νέας κυβέρνησης από αυτή την Βουλή. Έχει την αποκλειστική ευθύνη ο ίδιος».

 

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1:    

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Λαφαζάνη – Κουτσούμπα

ΝΔ: Δεν θα επιτρέψουμε άλλους ερασιτεχνισμούς 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ