Φωτίου: Οι πίτες είναι πιο φιλοσοφημένο φαΐ…

«Το πιο φιλοσοφημένο φαΐ είναι οι πίτες. Από το τίποτα, με λίγο αλεύρι και με ότι βρεις, κάνεις μια πίτα», σχολίασε με χιούμορ η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, αναφερόμενη στο θέμα με τα γεμιστά.

Η κα. Φωτίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά», τόνισε πως ετοιμάζεται η  κατάθεση νομοσχεδίου το οποίο θα δημιουργεί νέο σύστημα κοινωνικής προστασίας που θα καταγράφει τους δικαιούχους και θα διευρύνει τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Η αναπληρώτρια υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι «θα διαβουλευθεί όχι μόνο με τις κοινωνικές ομάδες αλλά και με όλα τα κόμματα για το ΕΣΥ κοινωνικής προστασίας».

Σχετικά με την κάρτα αλληλεγγύης η υπουργός είπε πως «το όνειρό της είναι να καλυφθούν όλοι οι δικαιούχοι πέραν των 145 χιλιάδων» σημειώνοντας πως «είναι σε αναζήτηση σχετικού κονδυλίου 80 εκατομμυρίων ευρώ».

Η κα. Φωτίου, ερωτηθείσα σχετικά, υποστήριξε ότι «τα εύκολα θέματα είναι η επίλυση με τους επίορκους υπαλλήλους και την τιμωρία τους, χαρακτηρίζοντας το ποσοστό τους πολύ μικρό το οποίο θα εντοπιστεί και θα λυθεί». «Δεν θα το αφήσουμε να πλανάται ως σκιά αυτό το 0,5 – 0,1 %» , πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Λέανδρος Ρακιντζής: Γι’αυτό επιστρέφουν οι επίορκοι στο Δημόσιο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ