Εύα Καϊλή: Δύο ώρες έπαιζε με την κόρη της στη φυλακή – Οι πληροφορίες της La Repubblica

Πληροφορίες για την πρώτη συνάντηση που είχε η Εύα Καϊλή με την κόρη της μέσα στη φυλακή έφερε στη δημοσιότητα η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Η μικρούλα που είναι σχεδόν δύο ετών έφτασε στις φυλακές Χάρεν μαζί με τον παππού της, Αλέξανδρο Καϊλή.

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν της επέτρεψαν να δει το παιδί, για να την πιέσουν να ομολογήσει

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της ξεκίνησε στις 16:20 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 19:20 το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι η Εύα Καϊλή «είναι χαρούμενη που ξαναείδε το παιδί μετά από έναν μήνα».

Εύα Καϊλή: Αυτός είναι ο χώρος που θα συναντήσει την κόρη της για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της

«Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου δύο ώρες και 20 λεπτά. Το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο και δεν φαινόταν ότι είναι μέσα σε φυλακή», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιταλική εφημερίδα. Ο δικηγόρος ανακοίνωσε, επίσης, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κόρη της Εύας Καϊλή θα επιστρέψει στις φυλακές για να συναντήσει ξανά τη μητέρα της.

Η Εύα Καϊλή είχε κάνει αίτημα να συναντήσει την κόρη της μέσω του δικηγόρου της, το οποίο έγινε τελικά δεκτό από τις Αρχές των φυλακών Χάρεν.

Qatar Gate: Η Μαρί Αρενά αποκαλύπτει – «Η Εύα Καϊλή με πήρε τηλέφωνο πανικόβλητη»

Σύμφωνα με την “La Reppublica”, πιθανότατα αυτό έγινε για λόγους που σχετίζονται με την έλλειψη προσωπικού την περίοδο των διακοπών. Η εφημερίδα προσθέτει ότι στη συνάντηση πρέπει να παρευρίσκονται δύο ψυχολόγοι.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ