Έργα και ημέρες του Παύλου Πολάκη – Αμετανόητος υβριστής

Το ανθολόγιο των προκλητικών αναρτήσεων και των τσαμπουκάδων του Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Του Θ. ΜΩΡΪΑΤΗ

Η διαιρετική διαδικτυακή στάση του Παύλου Πολάκη, σε συνδυασμό με τη συγκρουσιακή του νοοτροπία, έχει προκαλέσει επανειλημμένα έντονους πονοκεφάλους στην Κουμουνδούρου. Αλλωστε, δεν είναι πολλές οι ημέρες που πέρασαν από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να τιμωρήσει τον πρώην υπουργό θέτοντάς τον εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Π. Πολάκης, παρότι ζήτησε συγγνώμη και απολογήθηκε στον αρχηγό του και στο κόμμα του για τη συμπεριφορά του, δεν φαίνεται να θέλει προχωρήσει σε αλλαγές και να ωριμάσει τον δημόσιο λόγο του. Αυτό φάνηκε άμεσα, καθώς, λίγες ώρες μετά την προσχηματική αναδίπλωσή του, ο βουλευτής ξαναχτύπησε μέσω των social media με νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων.

Επόμενο είναι να υπάρχει έντονη ανησυχία εντός ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το αν ο Κρητικός βουλευτής θα φανεί πρόθυμος να «χαλιναγωγηθεί» και να σταματήσει την προσωπική του επαναστατικού ύφους ατζέντα. Ωστόσο, με την απολογία του πέτυχε την ολική επιστροφή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η συνεχής ανάγκη του για προσοχή και επικύρωση μάλλον βλάπτει περισσότερο παρά προσφέρει και είναι αρκετοί αυτοί που εγείρουν το ερώτημα αν είναι πραγματικά ταιριαστό το ύφος του στην πρωταγωνιστική θέση που έχει στη δημόσια σκηνή.

Είναι σαφές ότι ο πύρινος χαρακτήρας του πολλές φορές θολώνει την κρίση του και δεν του επιτρέπει να αποδεχθεί ότι υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες έχει άδικο. Εξ ου και οι πολυάριθμες καταδίκες εναντίον του.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews ΕΔΩ και ΕΔΩ 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ