Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι για τον… Χίτλερ

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωσή του για τον Χίτλερ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ αναφορικά με την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «και ο Χίτλερ βγήκε δημοκρατικά».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα κάνει λόγο για «χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη» και καλεί τη ΝΔ και τους συνυποψηφίους του να καταδικάσουν τη δήλωσή του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ, ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεπέρασε κάθε όριο.  Μια ημέρα  μετά την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και το ναζισμό, ο Α. Γεωργιάδης παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο  με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933, κατασκευάζοντας ιστορικές αναλογίες αντίστοιχες με το επίπεδο βιβλίων που έχει κατά καιρούς προωθήσει από την εκπομπή του. Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν τις κάνει ούτε λιγότερο επικίνδυνες, ούτε λιγότερο αποκρουστικές.

Γι αυτό το λόγο, θέλουμε να θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη των δηλώσεών του κ. Γεωργιάδη από την ηγεσία της ΝΔ και από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του”.

Διαβάστε επίσης:

Το υπουργείο Δικαιοσύνης απαντά για τις καθαρίστριες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ