Επιμένει στις προκλήσεις ο Ερντογάν: “Θα τελειώσει η υπομονή μας”

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας. Λίγες μόλις ώρες μετά τις απειλές του ότι «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», ο Τούρκος πρόεδρος επανήλθε λέγοντας ότι η Άγκυρα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο σε περίπτωση που συνεχιστούν οι «άνομες απειλές» της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ο Ερντογάν είπε πως «έχουν νησιά, έχουν βάσεις σε αυτά τα νησιά και αν συνεχίσουν τις παράνομες απειλές τους, θα τελειώσει η υπομονή μας».

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε, σύμφωνα με το sigmalive.com, ότι «αυτό που σας λέω δεν είναι φαντασίωση. Όταν λέμε ότι μπορεί να έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά, όταν έρθει η ώρα, θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα».

«Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»

Λίγες ώρες νωρίτερα, με αφορμή την ενημέρωση για το ταξίδι του σε βαλκανικές χώρες, ο Τούρκος Πρόεδρος είχε χρησιμοποιήσει ξανά την φράση, «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Παράλληλα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα της».

«Η Ελλάδα θα αποφασίσει τι είδους σχέση θα έχει με την Τουρκία σκεπτόμενη καλύτερα. Πάντα λέω ότι μπορεί ξαφνικά να έρθουμε ένα βράδυ» είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα ο Πρόεδρος της Τουρκίας είχε αμφισβητήσει στο περιθώριο της τεχνολογικής εκδήλωσης «TEKNOFEST» την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και είχε υποστηρίξει πως η Άγκυρα είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί όταν έρθει η ώρα, κάνοντας ξανά αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή και το 1922.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ