Εμμένει στη θέση του ο Μεϊμαράκης

Εμμένει στη θέση του ο Μεϊμαράκης

«Έχω την άποψή μου, τη λέω, την ξαναλέω και δεν παίρνω πίσω τίποτα απ’ όσα είπα χθες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης ο οποίος λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης εμφανίστηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και επανέλαβε τη θέση του ότι: «αν συγκεντρωθούν οι 120 βουλευτές η Βουλή πρέπει να ανοίξει τώρα και όχι τον Οκτώβριο»

Μάλιστα με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για άδειασμα του προέδρου της Βουλής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε:

«Δεν θεωρώ ότι με άδειασε κανείς. Ούτε ότι πρέπει να ανασκευάσω κάτι».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εχω την άποψή μου, τη λέω, την ξαναλέω και δεν παίρνω πίσω τίποτα απ’ όσα είπα χθες. Δεν θεωρώ ότι με άδειασε κανείς.

Ούτε ότι πρέπει να ανασκευάσω κάτι. Αλλωστε εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι αν δεν αλλάξει ένα άρθρο δεν ψηφίζω ένα νομοσχέδιο.

Εγώ πιστεύω ότι αν συγκεντρωθούν οι 120 βουλευτές η Βουλή πρέπει να ανοίξει τώρα για να γίνει η συζήτηση και όχι να σερνόμαστε μέχρι τον Οκτώβριο. Σαν Βαγγέλης σας λέω ότι δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες γύρω από τη ΔΕΗ. Πρέπει να κλείσουν όλα τώρα».

Ο ίδιος, πάντως, υποστήριξε με νόημα ότι ορισμένοι βλέπουν τις ανακοινώσεις των κομμάτων και κρίνουν.

«Πρέπει να περιμένουμε τα κείμενα των προτάσεων και επ΄ αυτών να κρίνουμε.

Τότε θα δούμε αν είναι ομοειδείς και αν αθροίζονται», είπε, προσθέτοντας πως σε αυτή την περίπτωση, δική του πολιτική άποψη παραμένει ότι θα έπρεπε το θέμα να συζητείτο τώρα σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση της βουλής και να μην σέρνεται ως τον Οκτώβριο, δίνοντας δικαιώματα στην αντιπολίτευση να υποστηρίζει ότι κάτι κρύβουν.

 

Πηγή: real.gr

 

Διαβάστε επίσης

 

Τι είπε ο Μεϊμαράκης για το δημοψήφισμα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ