Εκλογές 2023: Οι κάλπες άνοιξαν – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Συνεχής ενημέρωση από το enikos.gr

Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της. Σήμερα 21 Μαΐου διεξάγονται οι Εθνικές Εκλογές 2023. Πριν από λίγο άνοιξαν οι κάλπες, προκειμένου οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και θα μείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα.

Εκλογές 2023: Τι ισχύει εάν κληρωθήκατε για εφορευτική επιτροπή

Ήδη, το Σάββατο οι Έλληνες του εξωτερικού είχαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους, αντί να μεταβούν στην Ελλάδα.

Ο Γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, με δηλώσεις του στο enikos.gr ξεκαθάρισε πως η διαδικασία της προετοιμασίας στα εκλογικά τμήματα προχωράει κανονικά και ήδη ένα τεράστιο ποσοστό των δικαστικών αντιπροσώπων έχει παραλάβει τους εκλογικούς σάκους.

Εκλογές 2023: Τι ισχύει για τα άκυρα και τα λευκά ψηφοδέλτια

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις εθνικές εκλογές, υπό την μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων. Πώς θα μάθετε πού ψηφίζετε, ποια έγγραφα χρειάζεται να έχετε μαζί σας, αλλά και την λίστα με τους συνδυασμούς και τους υποψήφιους βουλευτές.

Δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών με όλες τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Εκλογές 2023: Με τσικουδιά και μαντινάδες το γεύμα του Νίκου Ανδρουλάκη με δημοσιογράφους – Στο πλευρό του και η μητέρα του

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον πλήρη οδηγό των εκλογών πριν πάτε να ψηφίσετε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ