Εκλογές 2023: Με τσικουδιά και μαντινάδες το γεύμα του Νίκου Ανδρουλάκη με δημοσιογράφους – Στο πλευρό του και η μητέρα του

Χαλαρές στιγμές και για τον Νίκο Ανδρουλάκη λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της Κυριακής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με δημοσιογράφους στη Ροδιά Ηρακλείου.

Εκλογές 2023: Σε μαζική αποχή από τις κάλπες καλεί τους κατοίκους ο Δήμαρχος Πόρου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του κινήματος στις εκλογές, στο ευχαριστήριο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους, με την λήξη της προεκλογικής εκστρατείας, όπως αναφέρει το cretapost.

Σε χαλαρό κλίμα, λίγες ώρες μετά την προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε την δυνατότητα να συζητήσει χαλαρά με τους παρευρισκόμενους, να γευτεί κρητικούς μεζέδες και τσικουδιά.

Εκλογές 2023: Στο «φουλ» οι προετοιμασίες μία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες – Πώς θα «τρέξει» η διαδικασία για τα αποτελέσματα

Τη συνάντηση συνόδευσαν οι ήχοι από κρητική λύρα, ενώ δεν έλειψαν και οι παραδοσιακές μαντινάδες. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο αυριανός τελικός της Ευρωλίγκα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρακολουθήσει. Από την Κρήτη θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπως τόνισε, αφού ψηφίσει και αφού γευματίσει με την οικογένεια του.

Στο πλευρό του κ. Ανδρουλάκη ήταν και η μητέρα του.

Εκλογές 2023: Καφές, τσίπουρα και μεζέδες – Ημέρα χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ