“Έφοδος” του Κικίλια στο ΑΤ Ομόνοιας

“Έφοδος” του Κικίλια στο ΑΤ Ομόνοιας

Ξαφνική επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, πραγματοποίησε χτες, γύρω στις 22.30 το βράδυ, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που είχαν εκείνη την ώρα βάρδια.

Σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου, στοχος της αιφνιδιαστικής επίσκεψης του κ. Κικίλια, ήταν να δει απο κοντά τις συνθήκες λειτουργίας του «καυτού» τμήματος της Ομόνοιας και να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα των αστυνομικών.

Ο υπουργός μίλησε με τον αξιωματικό υπηρεσίας, επιθεώρησε το τμήμα, στο οπόίο έμεινε περίπου 20΄ και αποχώρησε.

Χαρακτηριστικό είναι οτι ο υπουργός δεν είχε ενημερώσει για την επίσκεψη ούτε και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος όμως το έμαθε αμέσως και του τηλεφώνησε την ώρα που ήταν στο αστυνομικό τμήμα για να τον ρωτήσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ο κ. Κικίλιας του απάντησε ότι τα βρήκε όλα άψογα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κικίλιας, την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του είχε προαναγγήλει πως θα επισκεφθεί προσωπικά όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, αλλά η χτεσινή επίσκεψη είναι ανεξάρτητη από αυτό και οφείλεται στην ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου τμήματος και στη δέσμευση του υπουργού ότι θα δώσει προτεραιότητα στο θέμα της ασφάλειας και της τάξης στο κέντρο της Αθήνας.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Exit mobile version