Δήμητρα Λιάνη: Πολιτικά νεκροί για μένα Τσίπρας και Ανδρουλάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Τα αποτελέσματα των εκλογών και την πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη

«Στις χειρότερες των χειροτέρων ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε πέσει κάτω από 42%» σημείωσε, μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, για τους πανηγυρισμούς που υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ για το 11,45% που συγκέντρωσε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Ποτέ» απάντησε σχετικά με το εάν έχει γνωρίσει ποτέ τον Νίκο Ανδρουλάκη, προσθέτοντας ότι, «δεν είμαι αποδεκτή ως σύζυγος του Ανδρέα, όπως δεν είναι αποδεκτή η πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου».

Η Δήμητρα Λιάνη, μάλιστα, αρνείται να αναφερθεί στο ΚΙΝΑΛ ως ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε όταν πέθανε ο Ανδρέας» δήλωσε. Σχολιάζοντας τη διαμάχη της προεκλογικής περιόδου για το «ποιανού είναι ο Ανδρέας», ανέφερε: «μου θύμισε το “δυο γάιδαροι μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα’”.

«Για μένα και οι δύο είναι πολιτικά νεκροί, δεν υπάρχει χάραξη πολιτικής γραμμής» πρόσθεσε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «ο Μητσοτάκης πήρε αυτό το ποσοστό γιατί δεν είχε κάποιους ικανούς πολιτικούς αντιπάλους».

Όσο για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, δήλωσε πως «ανέβηκε λίγο το ποσοστό γιατί δεν είχαν τι άλλο να ψηφίσουν». Αναφορικά με το εάν υπάρχει πιθανότητα το ΠΑΣΟΚ να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση αντί του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως είναι «δύσκολο».

Στο ερώτημα «αν υπάρχει κάποιος ικανός ηγέτης στην κεντροαριστερά» απάντησε: «δεν βλέπω κάποιον από την κεντροαριστερά, γιατί κανείς δεν έχει αποδεχθεί την προσωπικότητα του Ανδρέα. Την μισούν βάναυσα. Γιατί ο μέτριος μισεί το ανάστημα που είναι μεγαλύτερο από αυτόν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ