Δήλωση “βόμβα” από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρόβλημα με τις μικρές επιχειρήσεις στα νησιά ανέλυσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, τονίζοντας ότι εάν δοθεί άδεια να χτιστεί ακόμη ένα ξενοδοχείο all inclusive στην Κω, θα απειλήσει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. 

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο Έκφραση 97, με το μοντέλο που έχει επιλεγεί με τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων που προσφέρουν πακέτα all inclusive πλήττονται οι μικρές επιχειρήσεις και δεν κινείται η τοπική οικονομία.

“Όποιος δίνει λεφτά θα κάνει όπου θέλει, ό,τι θέλει; Αν δηλαδή πάει κάποιος στην Κάλυμνο και διαθέσει τόσα εκατομμύρια και πει θέλω να φτιάξω ιχθυοκαλλιέργειες στο νησί, θα του το εγκρίνουν; Μα η Κάλυμνος έχει πρόβλημα με τις ιχθυοκαλλιέργειες”, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν κάποιος έρθει για παράδειγμα στην Κω και θέλει να φτιάξει ακόμη ένα all inclusive ξενοδοχείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά:

“Εγώ το είπα. Σαν αριστερός βουλευτής, αν γίνει τέτοιο στην Κω, θα απειλήσω ότι και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που, εντάξει, πρέπει να υπάρχουν και όρια”.

 Ακούστε την επίμαχη δήλωση στο 27ο λεπτό

 

Διαβάστε επίσης

Κατρούγκαλος: Mπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα τσιγάρα και λιγότερο καφέ

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.