Για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό στον πρωινό καφέ θα συμμετέχουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ, Σταύρος Δήμας και Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Όπως σημειώνουν ΤΑ ΝΕΑ, ελάχιστες φορές έχουν συμμετάσχει οι προαναφερθέντες σε τέτοια διαδικασία. Σε ότι αφορά τους αντιπροέδρους της ΝΔ, λίγοι θυμούνται ότι τα τελευταία δυόμιση χρόνια υπήρξαν κάποιες Τρίτες (μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού) που είχαν μοιραστεί πρωινό καφέ με τον Αντώνη Σαμαρά.Πάντως όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, η στρατηγική του κόμματος δεν χαράσσεται σε άτυπες συναντήσεις τέτοιου είδους αλλά στα θεσμικά όργανα.Με απλά λόγια, αυτή η κίνηση έγινε για τα μάτια του κόσμου. Για να φανεί δηλαδή ότι ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε το μήνυμα των εκλογών και βάζει στο περιθώριο την εξωθεσμική ομάδα στενών συνεργατών του, την αποκαλούμενη από βαθύ λαρύγγι της ΝΔ «γιάφκα της Μουρούζη». Αυτό επειδή διάφοροι σκιώδης συνεργάτες ουδέποτε εθεάθησαν στη Συγγρού.Την ίδια ώρα όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να συγκροτήσει επιτελική ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού. Η οποία, λένε οι κακές γλώσσες, έπρεπε να είχε συγκροτηθεί εδώ και δυόμιση χρόνια. Και όχι να χτίζεται τώρα πάνω σε συντρίμμια… Το θέμα, όμως, είναι με ποιους θα τη συγκροτήσει.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
6 ώρες πριν
Προκλήσεις: Έστειλαν πάλι οπλισμένα F-16 στο Αιγαίο οι Τούρκοι – Παραβιάσεις και αερομαχίες
2 ώρες πριν
Το «μαγικό» υλικό της Αρχαιότητας βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας – Η επιστήμη έλυσε το μυστήριο
20 δευτερόλεπτα πριν
Σωκράτης Πατσίκας: «Είχαμε σβήσει μια τούρτα στην παράσταση που έλεγε “4 – 400” – Το “4” ήταν τα εισιτήρια που είχαμε το πρώτο Σάββατο»
14 λεπτά πριν
Παναθηναϊκός: Η «σκληρή» ομιλία και τα «μηνύματα» του Μπενίτεθ στους παίκτες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
29 λεπτά πριν
ΟΗΕ: Η Ελλάδα και 8 ακόμη χώρες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα δεινά που υφίστανται γυναίκες και κορίτσια στο Σουδάν
ENIKOS NETWORK
Στέλνετε ακόμα Χριστουγεννιάτικες κάρτες; Τι μπορεί να δείχνει για την προσωπικότητά σας