Διαμαντοπούλου: Ο Μπαλτάς και ο Φίλης ήρθαν με μένος να γκρεμίσουν ό,τι υπήρχε

«Μπαλτάς και Φίλης είναι συνέχεια της ίδιας ιστορίας. Είναι η σύγχρονη ιστορία του Ηρόστρατου, που έκαψε ένα ναό, για να μείνει στην ιστορία. Ήρθαν με μένος να διαλύσουν και να γκρεμίσουν ό,τι υπήρχε» σημείωσε η πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στον Focus Fm 103,6 προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει νομοσχέδιο και όχι μόνο στη Παιδεία, που να μην έχει μια διάταξη, με την οποία να αναιρούνται προηγούμενες διατάξεις».

«Το θετικό με το κλείσιμο της συμφωνίας είναι ότι δεν θα περάσουμε τον εφιάλτη του περσινού καλοκαιριού» επεσήμανε η κ. Διαμαντοπούλου, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις».

Αναφερόμενη στα νέα μέτρα η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε ότι «κάνουν τους φτωχούς, φτωχότερους».

«Δεν γίνεται με υπερφορολόγηση των νοικοκυριών, των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και των επενδυτών που θέλουν να έρθουν, να κινηθεί η οικονομία. Μια από τις βασικές διαφορές της Δεξιάς και της Αριστεράς τις τελευταίες δεκαετίες ήταν η φορολόγηση, αλλά σήμερα έχουμε μια μορφή σοβιετικού τύπου παρέμβαση σε μία οικονομία που λειτουργεί στην ελεύθερη αγορά.» ανέφερε μεταξύ άλλων, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Παρασκευόπουλος για τον Λοβέρδο: Ας υποκριθεί ότι μου μιλάει με ευπρέπεια – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου στο… Twitter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ