ΔΕΘ 2026: Η διαφορετική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με… ένα ρομπότ – «Χαίρομαι που σε βλέπω»

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε μια ασυνήθιστη συνάντηση με ένα ρομπότ κατά την ξενάγησή του στην 90η ΔΕΘ, στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε το ρομπότ «εκφραστικό» και του απηύθυνε τον χαιρετισμό «Χαίρομαι που σε βλέπω. Πώς σε λένε;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Μια διαφορετική γνωριμία, συγκεκριμένα με ένα ρομπότ, είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
  • Η συνάντηση έλαβε χώρα κατά την ξενάγησή του στην 90η ΔΕΘ, στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
  • Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι το ρομπότ είναι «εκφραστικό» και το χαιρέτησε λέγοντας: «Χαίρομαι που σε βλέπω. Πώς σε λένε;»

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μια διαφορετική γνωριμία και συγκεκριμένα με ένα ρομπότ, είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ξενάγησή του στην 90η ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΔΕΘ 2026: Ο επικός διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς – Βίντεο

Όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο του ThessPost.gr, ο Πρωθυπουργός «γνώρισε» το ρομπότ Μαργαρίτα και δήλωσε ότι είναι «εκφραστικό».

Όταν το συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Χαίρομαι που σε βλέπω. Πώς σε λένε;».

ΔΕΘ 2026: Στη Formula με το… καλημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η αντίδρασή του όταν είδε το αγωνιστικό αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

«Σε χαιρετώ, θα σε ξαναδώ», ανέφερε φεύγοντας.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΘ 2026: Στη εγκαίνια της Έκθεσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό – Δείτε βίντεο

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.