Debate Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη στον Realfm 97,8 για τα μέτρα και το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα οι δύο πολιτικοί αναφέρθηκαν στην πορεία της πανδημίας, στα μέτρα και στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ανέβασα πρώτος, πρώτος το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζω ιδιαιτέρως θετικά την απόφαση τελικά του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει σποτ υπέρ του εμβολιασμού. Αν ήθελα πραγματικά να τους τρολάρα, θα τους έλεγα ότι πρέπει να βάλουν και όσα έλεγε ο κ. Πολάκης για το εμβόλιο… Αλλά δεν πειράζει, εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος να εμβολιαστεί. Οφείλω να πω, δεν με πείραξε καθόλου, το έχω ανεβάσει, αισθητικά νομίζω η φωνή μου δεν ταίριαζε καθόλου και δείχνει κάποιας μορφής ψύχωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά!” ήταν το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Ζαχαριάδης με τη σειρά του ανταπάντησε ότι “η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι όλη εμβολιασμένη. Δεν ισχύει το ίδιο για την ΝΔ”.

“Όλη η ΝΔ είναι εμβολιασμένη, πλην μίας περιπτώσεως -δεν μπορώ να πω περισσότερα-, που έχει αναφέρει σοβαρούς ιατρικούς λόγους με χαρτί γιατροί. Άρα δεν πρέπει να το κάνετε αυτό” έσπευσε να πει ο κ. Γεωργιάδης, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει ότι πρόκειται για λόγους πεποιθήσεως. “Ξέρετε για ποιον πρόκειται;” ρώτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, με τον κ. Ζαχαριάδη να απαντά “και να γνωρίζω δεν θα το πω στον αέρα”.

Τα μέτρα και το σποτ για τον εμβολιασμό

“Έχω κάνει πρόταση εδώ και 10 ημέρες στον κ. Βορίδη να πάμε σε τηλεργασία, όπως κάνουν στο εξωτερικό και μου απάντησε ότι η πρότασή μου είναι φαιδρή. Ζητώ έστω και τώρα εφόσον πήγαμε στο κλιμακούμενο ωράριο να το εξετάσουμε έστω και τώρα. Η πανδημία δεν είναι πανδημία των ανεμβολίαστων, είναι πανδημία τελεία. Βεβαίως οι ανεμβολίαστοι είναι περισσότερο εκτεθειμένοι, βεβαίως έχουν παραπάνω ιικό φορτίο και πεθαίνουν πολλοί περισσότεροι. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα και πολλά δωρεάν τεστ για όλους για να έχουμε ασφυκτική επιτήρηση της πανδημίας μέσα στην κοινότητα” ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης.

Με τη σειρά του ο Άδωνης Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι “ο κ. Τσίπρας λέει επί τους ουσίας ότι θέλει να τα έχει με όλους καλά. Δηλαδή υποχρεωτικός ο εμβολιασμός αλλά χωρίς κυρώσεις. Δεν γίνεται μονίμως να τα έχεις με όλους καλά. Γι’ αυτό και ότι κι αν λέει δεν είναι σοβαρό. Γιατί είπε ο κ. Ζαχαριάδης και ο ΣΥΡΙΖΑ δωρεάν τεστ για όλους; Για να κλείσει το μάτι και στους ανεμβολίαστους. Με συγχωρείτε, με πιο ηθικό δικαίωμα το κράτος που σου δίνει δωρεάν εμβόλιο και εσύ λες όχι, θα ξοδέψει χρήματα των φορολογουμένων γιατί εσύ κάνεις το κέφι σου και δεν εμβολιάζεσαι”.

“Στην προκειμένη περίπτωση το τεστ ο ανεμβολίαστος το κάνει γιατί φταίει, δεν πάει να κάνει το εμβόλιο” πρόσθεσε, με τον κ. Ζαχαριάδη να του απαντά ότι “αυτό το φταίει θα είναι το επόμενο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ”.

“Είμαι ούτως ή άλλως σε όλα τα σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έχει ψύχωση μαζί μου” υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

“Καμία ψύχωση, πολιτικά είναι τα ζητήματα στην χώρα” αποκρίθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ