Δανάη Βορίδη Μιχελάκου: «Η Αθήνα η 6η ομορφότερη πόλη στον κόσμο – Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» και επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη,  η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, Δανάη Βορίδη Μιχελάκου.

Μια αθόρυβη και ξεχωριστή παρουσία με πλούσιο ωστόσο έργο καθώς έχει διατελέσει  πρόεδρος του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, η Δανάη Μιχελάκου, ρίχνεται στη μάχη του σταυρού, διεκδικώντας αυτή τη τετραετία να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις έτσι ώστε η Αθήνα να είναι μια πόλη πιο καθαρή, πιο φιλόξενη, πιο ασφαλής για τους πολίτες αλλά και για τους επισκέπτες της.

Η Δανάη Βορίδη Μιχελάκου, είναι παιδίατρος, μητέρα και σύζυγος, ρόλοι ιδιαιτέρως απαιτητικοί, όμως για την ίδια προτεραιότητα έχει εξίσου και η Αθήνα, η πόλη στην οποία η ίδια μεγάλωσε και ζει μαζί με την οικογένεια της, δηλώνει στο Real.gr.

«Υπηρετώ ως πρόεδρος του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων εδώ και 4 χρόνια. Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος μας και η Δημοτική μας Ομάδα, πετύχαμε πολλά. Η πόλη μας είναι πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο φιλική. Περάσαμε δύσκολα μαζί. Περάσαμε τον κορωνοϊό και σταθήκαμε όρθιοι.

Με τους συναδέλφους μου στο 7ο Δημοτικό διαμέρισμα και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας φροντίσαμε να είναι το Διαμέρισμά μας καθαρό, το πράσινο να πολλαπλασιάζεται, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να λειτουργούν με ευταξία, οι σύλλογοί μας να συνεχίσουν να παράγουν πολιτισμό.

Θέλω σε αυτή τη δεύτερη τετραετία, αυτή τη φορά ως δημοτική σύμβουλος, να προσπαθήσω για όλη την Αθήνα μας.

Μας κατέταξαν ως την 6η ομορφότερη πόλη στον κόσμο. Αξίζει στην Αθήνα μας, και μπορούμε καλύτερα. Η Αθήνα ακόμα πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο φιλική, πιο πολιτισμένη, πιο ελληνική, μια πόλη που δεν αφήνει κανένα μόνο του, κανέναν πίσω. Μια πόλη που φέρει περήφανα το ιστορικό της βάρος, με συνείδηση της ιστορίας της και της διαδρομής της και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του μέλλοντος με αυτοπεποίθηση.

Θέλω να βοηθήσω τον Δήμαρχο μας Κώστα Μπακογιάννη. Έχει δημιουργικές ιδέες, πάθος και αφοσίωση στην Αθήνα. Θέλω να είμαι δίπλα στην προσπάθειά του και κυρίως δίπλα στους Αθηναίους και τις Αθηναίες».

Η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας πραγματοποιεί περιοδείες στις γειτονιές τις πρωτεύουσας, συνομιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους και προβάλλοντας τις δράσεις της δημοτικής αρχής κατά την προηγούμενη τετραετία.

Τη Δευτέρα βρέθηκε στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα σημειώνοντας για την επίσκεψη: «Υλοποιήσαμε δράσεις και παρεμβάσεις που βελτίωσαν τις συνθήκες στις γειτονιές της Κυψέλης, της Άνω Κυψέλης και της Νέας Κυψέλης, της πλατείας Αττικής και της πλατείας Αμερικής, την κατάσταση των πεζοδρομίων, του οδικού δικτύου σε μεγάλο εύρος και των υποδομών των κοινοχρήστων χώρων. Σχεδιάζουμε και δρομολογούμε, τις προϋποθέσεις να αναδείξουμε τους κοινόχρηστους χώρους των γειτονιών, να αυξήσουμε το πράσινο, να διευκολύνουμε την κινητικότητα και την προσβασιμότητα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας».

Ποια είναι η Δανάη Βορίδη Μιχελάκου

Η Δανάη Βορίδη- Μιχελάκου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στο κέντρο της Αθήνας. Σπούδασε Ιατρική και έλαβε την ειδικότητα της Παιδιάτρου. Εργάστηκε σε γνωστή παιδιατρική κλινική και κεντρικό μαιευτήριο της Αθήνας και σήμερα διατηρεί ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Είναι παντρεμένη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και νυν Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Λέλα. Από το 2019 είναι Πρόεδρος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας, την περιοχή που μένει η ίδια και μεγαλώνουν τα παιδιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ