Στην αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση, στο OPEN.
«H υπόθεση του κ. Διαματάρη είναι εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας» ανέφερε ο κ. Χαρίτσης, και εξήγησε: «Στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Διαματάρης δηλώνει ότι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia. Μετά από δημοσιεύματα του ελληνικού ομογενειακού Τύπου της Αμερικής, το ίδιο το πανεπιστήμιο διέψευσε τον υφυπουργό Εξωτερικών. Όμως, το ακόμα πιο εξοργιστικό γεγονός είναι ότι σε συνέντευξή του πριν από δύο χρόνια στην εφημερίδα Καθημερινή, ο κ. Διαματάρης αναπαρήγαγε τα ίδια ψευδή περί πτυχίου. Αυτά που ο ίδιος χθες παραδέχθηκε ότι δεν ισχύουν».
«Αυτό που έχει σημασία είναι επιτέλους η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, να αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί ενώ εμφανιζόταν προεκλογικά ως ο σταυροφόρος της αριστείας και της αξιοκρατίας, το τελευταίο διάστημα έχουμε δει μία σειρά υποθέσεων εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων, όπως το διορισμό διοικητή νοσοκομείου ως αντάλλαγμα για την προεκλογική του στήριξη στη ΝΔ. Με αποκορύφωμα την υπόθεση του κ. Διαματάρη, όπου εδώ και δύο μέρες βοά το Πανελλήνιο και η ομογένεια, και η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος», είπε ο κ. Χαρίτσης και κατέληξε: «Περιμένουμε από τον Κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό του. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και αυτό λέει πολλά για το βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης».
Ουκρανία: «Σκληρές» διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία στη Γενεύη για τον τερματισμό του πολέμου – Ολοκληρώθηκαν σε δύο ώρες
Ταϊλάνδη: Ελέφαντας επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του επειδή τον πίεζε να ζευγαρώσει – Δείτε το βίντεο
Ιταλία: Συνελήφθη άνδρας που επιχείρησε να απαγάγει παιδί από σούπερ μάρκετ – Δείτε βίντεο με τις κινήσεις του
ENIKOS NETWORK
Η διαλειμματική νηστεία είναι το ίδιο αποτελεσματική με μια κανονική δίαιτα; Τι δείχνει ανατρεπτική μελέτη